+359878941010 manager@qlife.bg
Изберете страница

Антиейджинг (подмладяваща) терапия на лице, шия, деколте

антиейджинг терапия

Терапията включва 4 различни процедури за подмладяване на кожата, елиминиране на белези от акне и лечение на активно акне.

Стволови клетки чрез REGENERA ACTIVA

Иновативна медицинска технология за активна регенерация на тъкани, която в естетичната медицина се използва основно в две направления – подмладяване и/или лечение на белези и загуба на коса (алопеция). В случаите, при които се използва за подмладяване на кожата, Regenera Activa представлява взимане на тъкани от зона богата на стволови клетки от първи ред на самия пациент, които се обработват в специален консуматив, така че да бъдат извлечени като чиста култура само стволовите клетки, които се разреждат с физиологичен разтвор и се инжектират под формата на мезотерапия в зоната, кято е цел за въздействие – лице, шия, деколте.

Единична цена на Regenera Activa: 3000 лв за 1 зона, като за всяка следваща зона се доплаща 500 лв (до 3 зони с 1 консуматив)

SANAKIN

Модерна, немска технология, свързана с принципа на принуждаване на белите кръвни клетки чрез активация да отделят в серума на пациента огромно количество цитокини, левкини и растежни фактори. Това са елементите, чрез които организмът се лекува и бори с възпалителни процеси, чужди тела, дегенерация и др., след което възстановява и регенерира съответната зона и тъкан.

SANAKIN представлява взимане на 10 кубика венозна кръв на пациента за всяка една от третираните зони, която се активира и обработва в продължение на 2,5 – 3 часа в инкубатор. След което с помощта на центрофуга, се отделя т.нар. „обогатен и активиран серум“, който минава през филтър за клетки и се прилага върху прицелната зона под формата на мезотерапия. Могат да бъдат третирани няколко зони – лице, шия, деколте при естетиката и скалп при борбата с алопецията.

Тази процедура има бърз ефект и в рамките на 24 часа визията рязко се променя в посока подмладяване, но за да бъде траен ефектът, е добре да бъдат извършени поне 5 процедури с интервал между всяка – минимум 5, максимум 25 дни за постигане на траен ефект, който продължава около година – година и половина. Целта ни е да активираме и променим физиологията на кожата, която да започне сама да отделя отново достатъчно количество колаген, така че да стане по-еластична и плътна, както и да се стигне до фаза на сформиране на нови микро кръвоносни съдове (микро-нео-ангеогенеза), които да променят храненето на кожата и съответно нейната визия и цвят.

Единична цена на SANAKIN: 600 лв за една зона (лице, шия, деколте, скалп и др.)

Венозна терапия SHINY SKIN

Венозната терапия Shiny Skin съдържа глутатион 1200 или 1800 мг, които се инжектират венозно, а към тях се добавя в отделна система B-panthenol, който отговаря за регенеративните процеси в организма, витамин C, витамин B комплекс и L-карнитин, на който разчитаме да се подобри обмяната на веществата в организма.

Единична цена на венозна терапия Shiny Skin: 180 лв за едно вливане

Почистване с ултразвук, HydroJet пилинг и други подготвителни козметични апаратни процедури

Чрез почистване с ултразвук, HydroJet пилинг и други подготвителни козметични апаратни процедури с професионалната немска козметика Jean D’arcel, целим да подготвим кожата за последващата терапия, така че да постигнем максимален ефект.

Единична цена: 100 лева на козметична сесия с почистване с ултразвук, HydroJet пилинг и други подготвителни козметични апаратни процедури

*В случай, че дегенеративните процеси не са тежки, процедурата Regenera Activa може да бъде отложена във времето и да стартираме директно с последващите процедури.

Пакети и цени

Стволови клетки чрез Regenera Activa – 2500 лв + 400 лв за всяка следваща зона

SANAKIN – 5 процедури по 450 лв всяка, общо: 2250 лв

Венозна терапия Shiny Skin – 5 процедури по 150 лв всяка, общо: 750 лв

Почистване с ултразвук, HydroJet пилинг и др. – 5 процедури по 70 лв всяка, общо: 350 лв

Специалист

Д-р Иван Фурнаджиев

  

Д-р Иван Фурнаджиев e ръководител на Медицински център АлтаВита. В продължение на 20 години д-р Фурнаджиев е пионер в най-модерните области в медицината. През последните 5 години работи в сферата на лечение на алопеция и регенерация на кожата – чрез технология за прилагане на стволови клетки.

 

 

Посетете ни

Използвайте формата за записване или се обадете на някои от нашите телефони, за да си запазите час за съответната услуга. Очаквайте отговор от нас в най-кратки срокове.

Запазете си час

Терапия