+359878941010 manager@qlife.bg
Изберете страница

За мен

Ваня Пейчева, известна като A Divaya Vanaya, поради холистичният й природосъобразен начин на живот, e SPA терапевт и масажист. Магистър е по SPA култура източни и аква практики към Национална Спортна Академия “Васил Левски”.

Притежава следдипломна квалификация по класически, източноазиатски и антицелулитен масаж. Бакалавър педагог по физическо възпитание и спорт. Автор на статии и блогър на теми, свързани със здравословен начин на живот. Има богат опит в терапевтичния масаж, с който изготвя индивидуална програма и процедури според здравословното състояние и желания резултат. Автор е на 14-дневна програма за успешно премахване на подкожните мазнини /целулит/ с холистичен подход, която прилага индивидуално за всеки от клиентите си.

“В практиката си винаги съм се водила от холистичния подход към тялото, душата и ума. Във всяка моя програма разглеждам човека като единно цяло и взимам мерки за цялостното подобряване на здравето му и на качеството му на живот. За мен е важно, когато клиентът си тръгне след моя процедура да е посято семенцето в съзнанието му за промяна на ежедневните му навици, нагласата и отношението му към неговото собствено здраве. От изключителна важност за мен и не на последно място е индивидуалния подход към всеки един клиент спрямо неговото здравословно състояние, начин на живот, нагласа, ежедневни навици, предпочитания и желан резултат.”

Контакти