+359878941010 manager@qlife.bg
Изберете страница

Д-р Иван Фурнаджиев

 

За мен

Д-р Иван Фурнаджиев e ръководител на Медицински център АлтаВита. Директор „Маркетинг и развитие“ на МЦ Медистейт и съветник на Парламентарната комисия по здравеопазване към 44-то Народно събрание на Република България от юни 2017 г. до момента, както и заместник-председател на Асоциацията на частните лечебни заведения в България.

През 1997 г. защитава специалност по акушерство и гинекология, а през 2006 г. – право във Великотърновския университет. През              2014 г. се дипломира като Магистър по здравен мениджмънт в Медицински университет Пловдив.

В продължение на 20 години д-р Фурнаджиев е пионер в най-модерните области в медицината. Пример за това са управляваните от него клинични лаборатории, които първи започват да въвеждат туморни маркери за подобряване на лечението и контрола на онкологичните заболявания. През 2007 година д-р Фурнаджиев заедно с проф. Кипрос Николаидес въвеждат за първи път в Централна и Източна Европа ехографско скрининг изследване за установяване на синдрома на Даун в първи триместър на бремеността, както и създават първия в България център за ехографска диагностика на Даун синдром (Даун скрининг в първи триместър).

Благодарение на д-р Фурнаджиев и Fetal Medicine Foundation много български лекари успяха да бъдат обучени, така че пренаталната диагностика да стане рутинна.

През последните 5 години д-р Фурнаджиев отново работи в сферата на най-модерните медицински технологии за лечение на алопецея и регенерация на кожата – подмладяване чрез технология за прилагане на стволови клетки.

Д-р Фурнаджиев е номиниран за „Лекар на годината“ за 2008 г. Има професионални специализации и интереси в областта на акушерството и гинекологията по почти всички профилирани дейности – колпоскопия, ултразвук, лапароскопска диагностика, ендокринологична гинекология, детска и юношеска гинекология, стерилитет, ин витро и др.

Владее английски, немски, руски език.

терапии

^

Антиейджинг (подмладяваща) терапия за лице, шия, деколте

^

Терапия на алопеция (загуба на коса) при мъже и жени

Контакти