+359878941010 manager@qlife.bg
Изберете страница

Корпоративна VIP карта за масаж „Успешна кариера“

Автентичният терапевтичен масаж „Успешна кариера“ използва специална методика, предназначена за служителите на Вашата компания и е с продължителност 60 минути.

Представлява цялостна терапия на тяло – от върха на главата до пръстите на краката, която служи за облекчаване и освобождаване на натрупаната умора, стрес и напрежение след дългото стоене в изправено положение, продължително ходене или продължителен престой пред компютъра в седнало положение. 

Противопоказания

  • Открити рани 

  • Инфекции

  • Тумори

  • Вътрешни кръвоизливи

  • Разширени вени 

С какво е различен терапевтичният масаж „Успешна кариера“?

Терапевтичният масаж се предлага строго индивидуално според здравословното състояние на всеки служител, нуждите му, начина на живот и вида професия. Целта е предотвратяване на ставни и мускулни заболявания, облекчаване на физически и емоционални смущения, разстройства в опорно-двигателния апарат и имунната система.

В допълнение на терапевтичните масажни похвати за тяло, терапията включва:

  • Възстановителен масаж на стъпала за освобождаване на напрежението и умората в краката след дълъг работен ден. В резултат на това в ходилата се усеща лекота и отмора.
  • Индийски масаж на глава – съкровището на аюрведичната медицина. Този ритуал премахва всякакво напрежение, стрес и умора, засилва имунната система, пречиства организма от натрупани шлаки и токсини. В резултат на това служителите Ви са бодри, свежи, енергични и изпълнени с ентусиазъм за работната седмица.

За никого не е тайна, че доброто здраве, себеусещане и самочувствие са задължителна основа за добра кариера, проактивност, енергичност и висока резултатност.

Вашето здраве – нашата мисия!

Добро здраве – успешна кариера!

Ползи:

Намалява стреса и напрежението в тялото
Облекчава физически и емоционални смущения
Подобряване на цялостното благосъстояние

Пакети и цени

Специалист

Ваня Пейчева

 

 

Ваня Пейчева, SPA терапевт и масажист е привърженик на здравословния начин на живот и холистичния подход към здравето. Магистър е по SPA култура източни и аква практики към Национална Спортна Академия “Васил Левски”.

 

Посетете ни

Използвайте формата за записване или се обадете на някои от нашите телефони, за да си запазите час за съответната услуга. Очаквайте отговор от нас в най-кратки срокове.

Запазете си час

Терапия