+359878941010 manager@qlife.bg
Изберете страница

Терапевтичен масаж „Успешна кариера“

Това е цялостна терапия от пръстите на краката до върха на главата чрез специална методика, която служи за облекчаване и освобождаване на натрупаната умора, стрес и напрежение след дълго стоене в изправено положение, продължително ходене или продължителен престой пред компютъра и в седнало положение

Противопоказания

  • Открити рани 

  • Инфекции

  • Тумори

  • Вътрешни кръвоизливи

  • Разширени вени 

Какво включва процедурата?

Цялата процедура включва:

  • Възстановяваща терапия за стъпала за освобождаване на напрежението и умората след дълъг работен ден, в резултат на това в ходилата се усеща лекота, свежест и баланс и сте готови за ползотворна работна седмица.
  • Терапевтичен масаж, който се предлага строго индивидуално, според здравословното състояние, нужди, начин на живот, вид професия и цел за облекчаване на енергийните блокажи, предотвратяване на ставни и мускулни заболявания, облекчаване на физически и емоционални смущения, разстройства в опорно-двигателния апарат и имунната система.
  • Индийски масаж на глава – съкровището на аюрведичната медицина, този ритуал премахва всякакво напрежение, стрес и умора, засилва имунната система, пречиства организма от натрупани шлаки и токсини и в резултат на това сте бодри, свежи, енергични, изпълнени с ентусиазъм и свежест за работната седмица, защото доброто здраве, себеусещане и самочувствие са богата основа за добра кариера, проактивност, енергичност и висока резултатност.

Ползи:

Намалява стреса и напрежението в тялото
Облекчава физически и емоционални смущения
Подобряване на цялостното благосъстояние

Пакети и цени

Специалист

Ваня Пейчева

 

 

Ваня Пейчева, SPA терапевт и масажист е привърженик на здравословния начин на живот и холистичния подход към здравето. Магистър е по SPA култура източни и аква практики към Национална Спортна Академия “Васил Левски”.

 

Посетете ни

Използвайте формата за записване или се обадете на някои от нашите телефони, за да си запазите час за съответната услуга. Очаквайте отговор от нас в най-кратки срокове.

Запазете си час

Терапия