+359878941010 manager@qlife.bg
Изберете страница

Терапевтичен масаж по авторска програма

Авторска програма за премахване на енергийните блокажи, хармонизиране и подобряване на здравето, обхваща цялото тяло от пръстите на краката до върха на главата.

Базирана е на енергийна терапия и лечебната терапия от научната професионална методика. Прилагам я строго индивидуално и винаги с холистичен подход към всеки един клиент. 

Подходяща е за всеки, който чувства умора, стрес, при хора с ниска имунна система, хронично главоболие, при ниска физическа активност.

За всеки, който желае да подобри здравето си не само физически, но и енергийно и ментално, защото след терапията излиза друг човек – лек и обновен. 

Уникална е с това, че се работи на всички нива и отнема времето, колкото един масаж, но е насочена към хармонизиране и премахване на енергийния блокаж, освен това по време на терапията клиентът е в легнало положение, добре разположен, отпуснат и релаксиран, а след терапията е като нов човек и от него струи лекота.

Противопоказания

  • Открити рани 

  • Инфекции

  • Тумори

  • Вътрешни кръвоизливи

  • Разширени вени 

Ползи:

Хармонизиране на енергийните нива в тялото
Освобождаване от енергийни блокажи
Подобряване на цялостното благосъстояние

Пакети и цени

Специалист

Ваня Пейчева

 

 

Ваня Пейчева, SPA терапевт и масажист е привърженик на здравословния начин на живот и холистичния подход към здравето. Магистър е по SPA култура източни и аква практики към Национална Спортна Академия “Васил Левски”.

 

Посетете ни

Използвайте формата за записване или се обадете на някои от нашите телефони, за да си запазите час за съответната услуга. Очаквайте отговор от нас в най-кратки срокове.

Запазете си час

Терапия