+359878941010 manager@qlife.bg
Select Page

Терапия на алопеция (загуба на коса) при мъже и жени

антиейджинг терапия

Терапията се отнася основно към андрогенната алопеция, т.нар. „мъжки тип“. Изразява се със загуба на коса в областта на темето и отзад върху върха на главата. При жените най-вече около 40-45-годишна възраст, в резултат на хормоналните промени в организма, се получава по-силно оредяване, най-вече по средата на т.нар. „път“ на горната част главата.

Когато терапията се приложи навреме, гарантираме 90% ефективност на лечението. Тоест времето на започване на лечението е много важно, тъй като ние стопираме падането на коса, но тъй като фоликулите, които са спрели да произвеждат косми в продължение на 3 до 7 години продължават да са живи, но „заспали“.  С тази терапия можем да ги активираме, преди да са напълно загинали и съответно процесът е обратим. Затова понякога не само спираме загубата на коса, но успяваме да възстановим „загубена“ вече коса.

Терапията се състои от третиране на скалпа в зоните, които са уязвими към алопеция с:

  1. Стволови клетки чрез Regenera Activa
  2. 4 до 6 процедури Sanakin
  3. 4 до 6 вливания на коктейла Shiny Skin (успоредно със Sanakin процедурите)

Възможно е да комбинираме терапията на алопеция с подмладяващата антиейджинг терапия за лице, шия и деколте, тъй като продуктите, които се използват са еднакви. Когато например взимаме биопсия за стволови клетки за скалпа, можем да вземем по-голямо количество материал, така че да направим продукт и за подмладяване и по този начин цената драстично спада, тъй като използваме един и същи консуматив за пациента.

 

Пакети и цени

Стволови клетки чрез Regenera Activa – 2500 лв (+ 400 лв за всяка допълнителна зона)
4 до 6 процедури Sanakin – 4 бр. х 500 лв всяка процедура / 5 бр. по 450 лв всяка процедура / 6 бр. по 400 лв всяка процедура
4 до 6 вливания на коктейла Shiny Skin (успоредно със Sanakin процедурите) - 4 бр. по 160 лв всяка процедура / 5 бр. по 150 лв всяка процедура / 6 бр. по 140 лв всяка процедура

Специалист

Д-р Иван Фурнаджиев

  

Д-р Иван Фурнаджиев e ръководител на Медицински център АлтаВита. В продължение на 20 години д-р Фурнаджиев е пионер в най-модерните области в медицината. През последните 5 години работи в сферата на лечение на алопеция и регенерация на кожата – чрез технология за прилагане на стволови клетки.

 

 

Посетете ни

Използвайте формата за записване или се обадете на някои от нашите телефони, за да си запазите час за съответната услуга. Очаквайте отговор от нас в най-кратки срокове.

Запазете си час

Терапия