+359878941010 manager@qlife.bg
Изберете страница

Терапия за уморени стъпала

Погрижи се пълноценно за вените на краката с Vein Protex и Vein Care

Потопете се в цялостен ритуал за истинско чувство на лекота и комфорт. Терапията повишава кръвообращението и успокоява стъпалата моментално.

Изключително подходяща при тежки и уморени стъпала, премахва чувството на умора и дискомфорт. Веднага успокоява уморените крака и доставя истинско чувство на лекота.

Препоръчителна е при застоял начин на живот, при дълго стоене в изправено положение, продължително седене, интензивно неправилно ходене, продължително носене на обувки с висок ток, обездвижване, ниска двигателна активност, наднормено тегло. 

Терапията успокоява уморените крака, премахва чувството на умора и дискомфорт, тонизира кръвообращението и успокоява стъпалата. С професионалните леки техники и похвати се създава истинско чувство на лекота и комфорт.

Има благоприятен ефект върху цялостното физическо и психическо състояние. Намалява нивата на стрес в нашето тяло.

Правилното разтриване на краката поддържане мускулите и тъканите здрави, възстановява нормалното функциониране на опорно-двигателния апарат,  затова е предпочитана и от активно трениращи хора, както и с прекомерно неправилно ходене, които са изправени пред различни травми и като превантивна мярка срещу тях.

Веднага след терапията се създава усещане за лекота и комфорт при всяко стъпване.  

Продължителност: 30мин

Противопоказания

  • Открити рани 

  • Инфекции

  • Кожни заболявания

  • Гъбички по краката и ноктите
  • Разширени вени

  • Изгаряния

Ползи:

Намалява усещането за тежест в краката
Подобрява кръвообращението
Успокоява болката в краката

Цени

Специалист

Ваня Пейчева

 

 

Ваня Пейчева, SPA терапевт и масажист е привърженик на здравословния начин на живот и холистичния подход към здравето. Магистър е по SPA култура източни и аква практики към Национална Спортна Академия “Васил Левски”.

 

Посетете ни

Използвайте формата за записване или се обадете на някои от нашите телефони, за да си запазите час за съответната услуга. Очаквайте отговор от нас в най-кратки срокове.

Запазете си час

Терапия