+359878941010 manager@qlife.bg
Изберете страница
Да отслабнем лесно и здравословно

Автор

Екип на МЦ Качествен Живот

Екип на МЦ Качествен Живот

Теглото е важно да бъде в норма не само за да се чувстваме добре, но и заради здравословното ни състояние. Наднорменото тегло и затлъстяването водят до сериозни последствия за организма като сърдечно-съдови заболявания, хормонални смущения, сънна апнея, костно-ставни проблеми, болести на дихателната система и онкозаболявания.

Когато говорим за отслабване, често прибягваме да драстични диети, които не винаги са в полза на здравето, а ефектът им често пъти е краткотраен. За сметка на това, балансираното хранене и здравословният хранителен режим, изготвен от лекар-специалист са в основата на възстановяването на нормалното телесно тегло.

Подходящ двигателен режим, съобразен с индивидуалните нужди и предпочитания и хидратация на организма с качествена, алкална вода също са от съществено значение за връщането към желаните килограми. Ако искаме да подпомогнем процеса на отслабване по здравословен начин, можем да си набавим билкови продукти, чийто ефект ускорява метаболизма и изгарянето на мазнините, като едновременно с това пречиства вътрешните органи и изхвърля токсините.

Разликата между Slim Formula (формула за отслабване) и другите стимулиращи изгарянето на мазнини хранителни добавки, предлагани в търговската мрежа е, че този продукт е със сложна формула, съдържаща вещества от естествен произход, в оптимално количество и съотношение.

Съдържащите се в продукта зелен чай, джинджифил, екстракт от куркума, смляно семе от копър, бодлив кактус и екстракт от Garcinia Cambogia (растение, богато на хидроксицитрат – вещество с доказано действие за намаляване на апетита и повишаване на топлоотделянето) имат синергично действие. В сравнение с други продукти, стимулиращи изгарянето на мазнини, едно от основните действия на Slim Formula е детоксикиращото му действие.

Продуктът подпомага изхвърлянето на отпадните продукти и излишните течности от организма, подобрява храносмилането и работата на червата, действа благотворно върху съединителната тъкан и като цяло стимулира обмяната на веществата. Бодливият кактус Nopal първоначално предизвиква чувство за ситост.

Съдържащите се в растението растителни белтъчини засилват отделянето на течности и подпомагат работата на пикочния мехур, а растителните влакна предпазват стомаха от излишъка на киселини в него, подобряват храносмилането и усвояването на хранителните вещества. Прочистват дебелото черво, омекотяват субстанцията на изпражненията и увеличават честотата им. Подобряват работата на черния дроб и бъбреците за неутрализиране на отровите. Като цяло, вземането на Nopalin може да подпомогне намаляване на теглото.

Неприятните симптоми изчезват, а общия тонус се повишава. Nopalin е прекрасна билкова добавка с многобройни полезни ефекти, което позволява прилагането му при здрави хора с профилактична цел и при болни с нарушения в кръвообращението, лимфообращението, имунната система, стомашно-чревния тракт, жлъчната, чернодробна и бъбречна системи.

Пакет “Отслабване” включва Slim Formula и Nopalin с 25% отстъпка от редовните цени на продуктите за оптимални резултати, когато отслабваме. Не бива да забравяме, че освен редовен прием на природни добавки, намаляването на теглото зависи и от промяна в начина на живот.

За да бъде диетата успешна, трябва да се спазват основните изисквания: постоянство, правилен хранителен режим, редовни физически упражнения и хранително добавки с естествен произход.

Всички продукти на Calivita International могат да се поръчат онлайн на: https://calivita.bg/products

Свързани статии

Защо е важно ексфолирането на кожата през студените зимни месеци

Защо е важно ексфолирането на кожата през студените зимни месеци

АвторЗа повечето от нас ексфолирането през зимата изглежда донякъде нелогично - защо да ексфолираме кожата, която вече е изложена на агресивни външни фактори като влажност и много ниски температури навън, както и на сух, изкуствено затоплен въздух у дома, в колата или...

HerbAid – билков спрей за първа помощ за цялото семейство

HerbAid – билков спрей за първа помощ за цялото семейство

АвторЗанимавате се със зимни спортове или се подготвяте за Коледа? Толкова е лесно да се получат понякога дребни (а понякога и по-големи) наранявания: порязвания, изгаряния, одрасквания или навяхвания. Важно е да имате под ръка нещо, което идва на помощ и предлага...

Gummy Kids – витамини за деца, в които ще се влюбиш и ти

Gummy Kids – витамини за деца, в които ще се влюбиш и ти

АвторЗнаете ли, че развитието на костите при децата е свързано с увеличаването на витамин К в костите? Или че недостигът на йод се смята за най-честата предотвратима причина за умствено изоставане? Всъщност недостигът на йод може да доведе до по-нисък от средния...

Предложения в нашия онлайн магазин