+359878941010 manager@qlife.bg
Изберете страница
Липса на енергия – може да страдаш от липса на достатъчно минерали
мъж в лодка

Автор

МЦ Качествен Живот

МЦ Качествен Живот

Време за четене

В горещите дни на лятото тялото има нужда от по-големи количества минерали, за да функционира нормално. И това никак не е учудващо. По това време от годината ние прекарваме повече време на открито, движим се и се потим повече, а с потта изхвърляме и ценни минерали, които е необходимо да си набавим обратно.

МАГНЕЗИЙ

Това важи особено силно за магнезия – незаменима съставка за правилното функциониране на цялото тяло, в това число и за мускулите.

През лятото сме по-активни и независимо дали прекарваш повече време навън с колелото, плуваш в морето или спортуваш повече, тялото ти неизменно има нужда от повече микроелементи, а ти го усещаш като умора и липса на достатъчно енергия.

Една от причините за това е недостигът на магнезий. Магнезият е микроелемент, който влияе участва във огромен брой процеси в тялото и пряко влияе върху съня, усещането за умора, мускулния тонус и много други.

Лесен начин да поддържаш добро ниво на магнезия особено през лятото е специалната комбинация от магнезий, цинк и витамин В6 на Calivita (MagneZiB6).

Формулата се препоръчва особено за спортисти и хора, намиращи се под тежък физически стрес, както и при голяма загуба на течности (например при изпотяване) или когато се нуждаеш от допълнително енергия в периоди на преумора.

КАЛЦИЙ

Изпотяването влияе по сходен начин и на другите минерали в тялото ти, например калция, който – също както магнезия, е необходим за здравето и функцията на мускулите.

За щастие калцият се набавя много лесно (независимо, че тялото не го произвежда само). Комплексната формула Calivita Calcium Magnesium PLUS съдържа калций и магнезий в съотношение 2 към 1, е специално създадена, за да подкрепи костното здраве, нормалното функциониране на мускулите и нервната система. За още по-добри резултати, формулата е допълнително е обогатена с витамин D3 и К2.

Този продукт се препоръчва особено на хора, които са с високо физическо натоварване и затова имат нужда от повишен прием на калций.

Осигури си достатъчно минерали за весело и активно лято! Присъедини се към Calivita и се възползвай от нашите качествени продукти през цялата година.

Можеш да откриеш всички продукти на Calivita в онлайн магазина.  

Свързани статии

Биорезонанс: Как да си помогнеш в сезона на грипа

Биорезонанс: Как да си помогнеш в сезона на грипа

АвторСезонният грип, острите респираторни заболявания, настинките и простудите са в разгара си. Възпалено гърло, запушен нос, болки в тялото, отпадналост, главоболие и температура са само част от симптомите, които най-често съпътстват зимния период. За да избегнеш...

Противовирусно действие на растителните продукти на Calivita

Противовирусно действие на растителните продукти на Calivita

АвторТялото ни се сблъсква с патогени ежедневно, но болестите в организма не са пряк резултат от действието на патогенните микроорганизми върху нас, а от отслабена имунна система. Когато имунната система е отслабена и защитните механизми не работят, само тогава...

OrganiCare – ефикасността и чистотата на органичните продукти срещат средиземноморския начин на живот

OrganiCare – ефикасността и чистотата на органичните продукти срещат средиземноморския начин на живот

АвторНезависимо дали става въпрос за грижа за тялото или за грижа за лицето, веществата, които влизат в контакт с кожата ви, са от изключително значение. Вероятно знаете, че кремовете с твърде много химикали могат да абсорбират токсини в кожата ви и да отслабят...

Предложения в нашия онлайн магазин