+359878941010 manager@qlife.bg
Изберете страница
cheerUp: Как да задържиш слънцето през есента

Автор

МЦ Качествен Живот

МЦ Качествен Живот

Време за четене

етеЕнергията, с която ви зарежда лятната ваканция, може да продължи още няколко седмици до есента, но след това, когато дните станат по-кратки, времето по-мрачно, натоварването в работата се повиши – може да усетите как меланхолията бавно се прокрадва във вашето съзнание с реалната опасност да завладее изцяло ежедневието ви. Добрата новина е, че отново можете да разчитате на нас, за да измислим нещо ефикасно срещу това!

#cheerUp: Развеселете се непринудено и естествено

В моменти като тези, може да имате нужда от малко помощ. Например, да се нуждаете продукт, който има силата да ви ободри естествено и деликатно да ви настрои на по-позитивна вълна, нещо, което действа точно като нашият #cheerUp. #cheerUp от Calivita е съставен изцяло от натурални съставки: продуктът съдържа аминокиселини, естествено произведени от тялото, като N-ацетил-L-карнитин. Тази невероятна аминокиселина има сила на натурален антидепресант!

#cheerUp намалява умствената умора и помага за справяне с нарушенията на съня, като същевременно с това е в състояние да подобри концентрацията и като цяло да ви зареди с енергия. В нашия продукт чудесните ефекти на N-Acetyl-L-Carnitine са допълнително подсилени от други аминокиселини, лечебни растения, витамини и минерали. Това означава, че активните съставки на #cheerUp могат ефективно да помогнат да възвърнете и поддържате душевния си баланс и хармония. В същото време тези ценни вещества са в такова съотношение и количество, така че да се предотвратят всякакви евентуални странични ефекти или риск от пристрастяване.

Таблетките #cheerUp се предлагат в органична форма и в него не се съдържат никакви други изкуствени добавки, което прави възможно ценното им свойство да се абсорбира още по-бързо, лесно и ефикасно във вашата здравословна система.

Етеричните масла – капка спокойствие в деня ви

В опитите си да създадете по-добро настроение, гамата от етерични масла на Calivita също могат да бъдат един чудесен избор! Известно е, че лавандулата облекчава стреса и има силата да осигурява спокоен сън – свойства, които са превърнали тази ароматна билка в съкровище още за нашите предци. Organic Lavender Oil от Calivita съдържа летливите компоненти на тази лечебна билка в концентрирана форма, което й позволява ефективно да отпусне тялото и ума.

От другата страна, етеричното масло от органичен лимон Organic Lemon Oil е естествен стимулант, ценен заради своите освежаващи, ободряващи и подобряващи настроението качества: действайки като естествен антидепресант, то се използва и за стимулиране на творческото мислене и енергия, концентрацията и умствените сили.

Стабилна имунна система

Осигуряването и поддържането на добър здравословен баланс също е важно за имунната система особено през есента и зимата.  Така че, в случай че сте спрели приема на добавки с Витамин D през лятото заради слънцето и времето прекарано на открито, сега отново настъпва моментът, в който да започнете да го приемате под форма на хранителна добавка, за да осигурите подходящи нива на този толкова важен елемент във вашето тяло. D-drops от Calivita е лесна за дозиране хранителна добавка в течна форма с нежен вкус на цитрусови плодове. Това е отличен продукт за всеки отделен член на семейството.

Изберете пакет от четири броя D-Drops Pack, които ще вземете на цената три сега, за да се възползвате от тази наистина специална оферта!

Ние ще направим есента по-лесна за вас!

Присъединете се към Calivita и се възползвайте от нашите качествени продукти през цялата година.

Ще откриете всички продукти на Calivita в онлайн магазина.  

Източник: TOTUM and the Co-op Acetyl-L-Carnitine Supplementation and the Treatment of Depressive Symptoms: A Systematic Review and Meta-Analysis – Veronese N et al., Psychosom Med. 2018 февруари/март;80:154-159

Свързани статии

Решения при синдром на раздразнените черва

Решения при синдром на раздразнените черва

АвторСиндрома на раздразнените черва е все по-често срещано състояние и в тази статия ще откриеш повече за това какво представлява то, какви са причините и рисковите фактори и не на последно място какво можем да направим. Освен това ще се спрем на различните стратегии...

Epsom Detox Caps: Освободи се от запека с английска сол на капсули

Epsom Detox Caps: Освободи се от запека с английска сол на капсули

АвторЛекият запек, който се появява от време на време, може да не изглежда прекалено натоварващ нито за тялото, нито за настроението ти. Но в действителност това състояние не е толкова невинно: то може да се превърне в ежедневна неприятност и да направи живота...

Purest Sea Essence: Мощната алкализираща сила на чистите водорасли

Purest Sea Essence: Мощната алкализираща сила на чистите водорасли

АвторВ много отношения новото време следва естествения си ход. Откритията и подобренията изобилстват и ни помагат да вършим работата си по-бързо, да живеем по-добре и по-лесно. Но това, което би могло да работи добре в някои области, не е задължително да важи за...

Предложения в нашия онлайн магазин