+359878941010 manager@qlife.bg
Изберете страница
Gummy Kids – витамини за деца, в които ще се влюбиш и ти
Gummy Kids мултивитамини за деца

Автор

МЦ Качествен Живот

МЦ Качествен Живот

Време за четене

Знаете ли, че развитието на костите при децата е свързано с увеличаването на витамин К в костите? Или че недостигът на йод се смята за най-честата предотвратима причина за умствено изоставане? Всъщност недостигът на йод може да доведе до по-нисък от средния коефициент на интелигентност, лошо представяне в училище и дори намалена устойчивост към инфекции.

Комплексна формула

За щастие, Gummy Kids съдържа едновременно витамин К и йод – две важни хранителни вещества, които не се срещат често в другите видове желирани витамини. Освен тях сме добавили витамини А, С, D3, Е както и някои от витамините В, както и цинк. Всички те допринасят за балансираното развитие на децата и тяхната правилна устойчивост.

Естествено, нашият технологичен процес на производство гарантира действителното присъствие в продукта на всички съставки, отбелязани на етикета, и то в количествата, които са посочени там. По този начин можете да сте сигурни, че децата ви ще получат всички витамини и минерали, от които се нуждае организмът им.

Натурално решение

Смятаме за наложително да не натоварваме човешкия организъм с ненужни изкуствени добавки и да започнем да се въздържаме от подобни вещества възможно най-рано. Това е причината да решим, че доколкото е възможно, нашите малки желирани мечета трябва да включват само естествени вещества.

Това означава, че дори изключихме използването на подсладители и вместо тях включихме захар. Но няма нужда да се притеснявате, това съвсем не е голямо количество.

За да ви помогнем да разберете по-добре: една порция (т.е. 2 желирани мечета) съдържа 1,92 г захар, което съответства само на една десета от нормалния (препоръчителен) дневен прием на 6-годишно момче.

Оцветителите са получени от естествени концентрати (от моркови, тиква и касис), а външната страна на витамините е покрита с естествен восък.

Нашият продукт не съдържа генетично модифицирани организми (без ГМО), както и глутен, соя, лактоза, млечен протеин, ядки или черупчести.

Децата наистина ги харесват!

Най-голямото предимство на нашия дъвчащ мултивитаминен продукт определено е неговият вкус и фактът, че нашите желирани мечета са наистина лесни за дъвчене. Гарантираме ви, че няма да се притеснявате от това, че децата ви искат да ги изплюят. Точно обратното, те ще си ги искат!

Можете да бъдете сигурни: оттук нататък най-голямото предизвикателство за вас ще бъде да намерите безопасно място за кутията,  за да я държите на недостъпно за децата място.

Gummy Kids: Мултивитамини, които децата харесват

Gummy Kids за деца

Наистина, Gummy Kids на Calivita вече са се превърнали в сбъдната мечта на родителите и това е нещо, което потвърждават и отзивите на нашите потребители. Тук сме включили няколко мнения на щастливи и доволни родители, които можете да разгледате.

„Децата ми са във възторг от витамините Gummy Kids и за себе си мога да кажа, че бих се радвала, ако такъв продукт съществуваше и за възрастни. Те са не само чудесни на вкус, но и съдържат всичко, от което децата се нуждаят за здравословен растеж и развитие. Определено бихме ги препоръчали!“

Ясмина Джуел, Словения

„Клиентите ми са напълно удовлетворени от този вкусен витаминен продукт. Родителите сякаш се оплакват само от едно нещо: той се изяжда толкова бързо! Приятният му вкус привлича дори възрастните да ги опитат и да похапват по няколко всеки ден.“

Андреа Фелсо, Унгария

„Нашите две момичета са абсолютно луди по новите Gummy Kids. Когато за първи път ги донесохме вкъщи, те започнаха да ги ядат като бонбони, така че се наложи да скрия опаковката от тях и да им обясня, че могат да получават само по две мечета на ден. Сега дъвчащите бонбони са здравословно лакомство за тях, те дори направиха песен за вкусните желирани мечета.“

Maja Krašovec & Igor Čalkić, Словения

Източници: Kozioł-Vitamin K status is associated with childhood bone mineral content – van Summeren et al., British Journal of Nutrition (2008), 100, 852-858; https://ods.od.nih.gov/factsheets/Iodine-Consumer/; Iodine deficiency and associated factors among school children: a cross-sectional study in Ethiopia – Sintayehu Hailu et al., Archives of Public Health volume 74, Article number: 46 (2016)

Свързани статии

Хидрартроза или вода в коляното

Хидрартроза или вода в коляното

АвторХидрартроза (излив в коляното) е медицински термин, който се отнася до натрупването на течност във вътрешността на дадена става. Произходът на термина е от гръцки: hydor - вода; arthron - става; osis - болест. Тя може да се появи във всяка става, но засяга...

Пренатални медицински тестове и прегледи

Пренатални медицински тестове и прегледи

АвторБременността е едно наистина прекрасно преживяване. Всеки ден усещаш как животът се оформя в теб, а емоциите ти сякаш танцуват в ритъма на сърцето на бъдещото ти дете. Нежното усещане за движението на една малка ръчичка вътре в теб се превръща в сладка тайна, а...

Дефицит на селен – препоръки за консумация и начини на приложение

Дефицит на селен – препоръки за консумация и начини на приложение

АвторНай-често селенът се свързва със състоянието на щитовидната жлеза, но неговите ползи за здравето са много повече. Селенът е най-важният микроелемент за здравето на щитовидната жлеза, синтеза на половите хормони, атеросклерозата, безплодието, сърдечно-съдовата...

Предложения в нашия онлайн магазин