+359878941010 manager@qlife.bg
Изберете страница
HerbAid – билков спрей за първа помощ за цялото семейство
Gummy Kids мултивитамини за деца

Автор

МЦ Качествен Живот

МЦ Качествен Живот

Време за четене

Занимавате се със зимни спортове или се подготвяте за Коледа? Толкова е лесно да се получат понякога дребни (а понякога и по-големи) наранявания: порязвания, изгаряния, одрасквания или навяхвания. Важно е да имате под ръка нещо, което идва на помощ и предлага бързо и ефикасно облекчение. Отсега нататък просто вземете HerbAid+, швейцарския еликсир от лечебни билки на Calivita, който вече е достъпен за всички!

Комплексен продукт, ефективен при различни състояния

HerbAid+ е изключително ефикасна билкова есенция с 53 висококачествени съставки от лечебни растения. Тя предлага решение на широк спектър от проблеми – от битови наранявания през кожни проблеми до грижа за красотата.

Премиум качество, 100% чистота

Нашият билков еликсир HerbAid+ се произвежда внимателно в Швейцария, въз основа на натрупаните през вековете знания на билкарите и с помощта на древен производствен процес. Продуктът непрекъснато е подлаган на лабораторни тестове с най-голямо внимание, така че винаги да имате достъп до най-висококачествената лечебна растителна есенция. HerbAid+ е сто процента чист и натурален. Той не включва никакви химикали или синтетични материали, нито пък оцветители, ароматизатори, овкусители или добавки; така че не е необходимо да се притеснявате, че по време на производствения процес са използвани вредни вещества.

Винаги под ръка

Наличието на този превъзходен билков продукт в аптечката ви е почти задължително. Но тук има и нещо друго: благодарение на по-малките шишенца за многократно пълнене, които ще намерите в опаковката, всички членове на семейството ще могат да носят собствените си еликсири HerbAid+ със себе си, когато отиват на работа или на екскурзия: тези шишенца са толкова малки, че се побират удобно във всяка дамска чанта или раница, за да бъдат винаги под ръка.

За деца и възрастни, във всякакви ситуации

Освен за лечение на леки рани, HerbAid+ е полезен и за много други цели: за грижа за кожата и красотата, за освежаване на кожата, като лосион за след бръснене за успокояване на кожата, като дезодорант за тяло и дори като средство против косопад.

Освен за козметични цели, продуктът може да донесе облекчение и на тези, които страдат от болки в краката, лумбалната област, врата или гръбначния стълб, проблеми с разширени вени или упорити кожни заболявания и язви.

Тази билкова есенция ще бъде чудесна за всички, които водят активен начин на живот или се занимават със спорт, за лечение на навяхвания или хематоми, както и за физическите работници, които често получават травми по време на работа.

Бъдете сред първите, които ще изпробват този висококачествен еликсир и не забравяйте да го препоръчате на членовете на вашата мрежа!

HerbAid: Чудодеен елексир с вековна история

Gummy Kids за деца

През Средновековието хората са били изложени на голям брой здравословни проблеми и различни заплахи за здравето, както и от ухапвания от насекоми, слънчеви изгаряния, заразяване с въшки, увреждане на краката от обувките, както и голямо разнообразие от инфекции и кожни заболявания в резултат на липсата на подходяща хигиена. Тъй като не е имало фармацевтични продукти, те са прибягвали до всичко, което майката природа е предлагала. 

През XI в. един религиозен орден в Европа приготвя отвара от билки, която се използва като средство за лечение на различни заболявания. Рецептата ѝ е доразвита през следващите векове.

Тази отвара е използвана с добри резултати през последните около хиляда години, и то не само за кожни заболявания, но – според запазените свидетелства – и за физически наранявания и болки по цялото тяло.

Тя е била отлично средство за третиране на рани, кожни инфекции и наранявания на кожата, както и за други видове патологии, засягащи кожата; също така облекчава болки във врата, долната част на гърба и краката, включително болки в прасците и бедрата; осигурява бързо облекчение при възпалени кръвоносни съдове като хемороиди и флебитични вени.

 

Рецептата на този чудесен еликсир ни послужи като вдъхновение да създадем HerbAid+!

Свързани статии

Биорезонанс: Как да си помогнеш в сезона на грипа

Биорезонанс: Как да си помогнеш в сезона на грипа

АвторСезонният грип, острите респираторни заболявания, настинките и простудите са в разгара си. Възпалено гърло, запушен нос, болки в тялото, отпадналост, главоболие и температура са само част от симптомите, които най-често съпътстват зимния период. За да избегнеш...

Противовирусно действие на растителните продукти на Calivita

Противовирусно действие на растителните продукти на Calivita

АвторТялото ни се сблъсква с патогени ежедневно, но болестите в организма не са пряк резултат от действието на патогенните микроорганизми върху нас, а от отслабена имунна система. Когато имунната система е отслабена и защитните механизми не работят, само тогава...

OrganiCare – ефикасността и чистотата на органичните продукти срещат средиземноморския начин на живот

OrganiCare – ефикасността и чистотата на органичните продукти срещат средиземноморския начин на живот

АвторНезависимо дали става въпрос за грижа за тялото или за грижа за лицето, веществата, които влизат в контакт с кожата ви, са от изключително значение. Вероятно знаете, че кремовете с твърде много химикали могат да абсорбират токсини в кожата ви и да отслабят...

Предложения в нашия онлайн магазин