+359878941010 manager@qlife.bg
Изберете страница
HerbAid – билков спрей за първа помощ за цялото семейство
Gummy Kids мултивитамини за деца

Автор

МЦ Качествен Живот

МЦ Качествен Живот

Време за четене

Занимавате се със зимни спортове или се подготвяте за Коледа? Толкова е лесно да се получат понякога дребни (а понякога и по-големи) наранявания: порязвания, изгаряния, одрасквания или навяхвания. Важно е да имате под ръка нещо, което идва на помощ и предлага бързо и ефикасно облекчение. Отсега нататък просто вземете HerbAid+, швейцарския еликсир от лечебни билки на Calivita, който вече е достъпен за всички!

Комплексен продукт, ефективен при различни състояния

HerbAid+ е изключително ефикасна билкова есенция с 53 висококачествени съставки от лечебни растения. Тя предлага решение на широк спектър от проблеми – от битови наранявания през кожни проблеми до грижа за красотата.

Премиум качество, 100% чистота

Нашият билков еликсир HerbAid+ се произвежда внимателно в Швейцария, въз основа на натрупаните през вековете знания на билкарите и с помощта на древен производствен процес. Продуктът непрекъснато е подлаган на лабораторни тестове с най-голямо внимание, така че винаги да имате достъп до най-висококачествената лечебна растителна есенция. HerbAid+ е сто процента чист и натурален. Той не включва никакви химикали или синтетични материали, нито пък оцветители, ароматизатори, овкусители или добавки; така че не е необходимо да се притеснявате, че по време на производствения процес са използвани вредни вещества.

Винаги под ръка

Наличието на този превъзходен билков продукт в аптечката ви е почти задължително. Но тук има и нещо друго: благодарение на по-малките шишенца за многократно пълнене, които ще намерите в опаковката, всички членове на семейството ще могат да носят собствените си еликсири HerbAid+ със себе си, когато отиват на работа или на екскурзия: тези шишенца са толкова малки, че се побират удобно във всяка дамска чанта или раница, за да бъдат винаги под ръка.

За деца и възрастни, във всякакви ситуации

Освен за лечение на леки рани, HerbAid+ е полезен и за много други цели: за грижа за кожата и красотата, за освежаване на кожата, като лосион за след бръснене за успокояване на кожата, като дезодорант за тяло и дори като средство против косопад.

Освен за козметични цели, продуктът може да донесе облекчение и на тези, които страдат от болки в краката, лумбалната област, врата или гръбначния стълб, проблеми с разширени вени или упорити кожни заболявания и язви.

Тази билкова есенция ще бъде чудесна за всички, които водят активен начин на живот или се занимават със спорт, за лечение на навяхвания или хематоми, както и за физическите работници, които често получават травми по време на работа.

Бъдете сред първите, които ще изпробват този висококачествен еликсир и не забравяйте да го препоръчате на членовете на вашата мрежа!

HerbAid: Чудодеен елексир с вековна история

Gummy Kids за деца

През Средновековието хората са били изложени на голям брой здравословни проблеми и различни заплахи за здравето, както и от ухапвания от насекоми, слънчеви изгаряния, заразяване с въшки, увреждане на краката от обувките, както и голямо разнообразие от инфекции и кожни заболявания в резултат на липсата на подходяща хигиена. Тъй като не е имало фармацевтични продукти, те са прибягвали до всичко, което майката природа е предлагала. 

През XI в. един религиозен орден в Европа приготвя отвара от билки, която се използва като средство за лечение на различни заболявания. Рецептата ѝ е доразвита през следващите векове.

Тази отвара е използвана с добри резултати през последните около хиляда години, и то не само за кожни заболявания, но – според запазените свидетелства – и за физически наранявания и болки по цялото тяло.

Тя е била отлично средство за третиране на рани, кожни инфекции и наранявания на кожата, както и за други видове патологии, засягащи кожата; също така облекчава болки във врата, долната част на гърба и краката, включително болки в прасците и бедрата; осигурява бързо облекчение при възпалени кръвоносни съдове като хемороиди и флебитични вени.

 

Рецептата на този чудесен еликсир ни послужи като вдъхновение да създадем HerbAid+!

Свързани статии

Хидрартроза или вода в коляното

Хидрартроза или вода в коляното

АвторХидрартроза (излив в коляното) е медицински термин, който се отнася до натрупването на течност във вътрешността на дадена става. Произходът на термина е от гръцки: hydor - вода; arthron - става; osis - болест. Тя може да се появи във всяка става, но засяга...

Пренатални медицински тестове и прегледи

Пренатални медицински тестове и прегледи

АвторБременността е едно наистина прекрасно преживяване. Всеки ден усещаш как животът се оформя в теб, а емоциите ти сякаш танцуват в ритъма на сърцето на бъдещото ти дете. Нежното усещане за движението на една малка ръчичка вътре в теб се превръща в сладка тайна, а...

Дефицит на селен – препоръки за консумация и начини на приложение

Дефицит на селен – препоръки за консумация и начини на приложение

АвторНай-често селенът се свързва със състоянието на щитовидната жлеза, но неговите ползи за здравето са много повече. Селенът е най-важният микроелемент за здравето на щитовидната жлеза, синтеза на половите хормони, атеросклерозата, безплодието, сърдечно-съдовата...

Предложения в нашия онлайн магазин