+359878941010 manager@qlife.bg
Изберете страница
Биорезонанс: Как да си помогнеш в сезона на грипа
Gummy Kids мултивитамини за деца

Автор

МЦ Качествен Живот

МЦ Качествен Живот

Време за четене

Сезонният грип, острите респираторни заболявания, настинките и простудите са в разгара си. Възпалено гърло, запушен нос, болки в тялото, отпадналост, главоболие и температура са само част от симптомите, които най-често съпътстват зимния период. За да избегнеш всички тези предизвикателства и да се радваш пълноценно на студеното време, е нужно иммуната ти система да функционира оптимално.

Ползи от навременната и конкретна диагностика с биорезонанс

В тази статия ще откриеш ползите от навременната и конкретна диагностика с помощта на биорезонансния апарат Метатрон.

Тя ще ти помогне да разбереш какво е моментното състояние на твоето тяло и как да го подмогнеш, за да работи максимално добре в твоя полза. Чрез разчитане на честотите на трептене на клетките в организма, апаратът предоставя сравнителен анализ със заложените в програмата шаблони като регистрира сходство на познаваемост с потенциално заболяване до 98% точност. По този начин улеснява да се установят вероятни вируси и бактерии, които биха могли да допринесат за развитието на бъдещи сезонни неразположения.

Това конкретно сканиране ще ти даде детайлна информация с цел превенция за:

  • състоянието на дихателната система;
  • състоянието на стомашно-чревния тракт (или мястото, където се намира 80% от имунитета);
  • индивидуални насоки за възможни терапевтични средства (хранителни добавки, хомеопатия, билки и др.) и благоприятни храни, които биха подпомогнали естествените възстановителни сили на организма в отговор на конкретни стресори.

Диагностиката на дихателната и храносмилателната система може да се осъществи и по време на боледуване, като получената информация би спомогнала за по-бързото възстановяване на организма чрез изброените по-горе показатели.

Диагностиката с биорезонанс е абсолютно безопасна и не причинява дискомфорт или вреда за здравето на клиента. Подходяща е за бременни жени и деца над 6 г. Противопоказна е само при хора с пейсмейкър и епилепсия.

Два часа преди теста е желателно да не се консумират храна, кофеинови и никотинови продукти, алкохол, енергийни напитки и хранителни добавки, които биха компрометирали крайния резултат. Не е желателно жени да се тестват по време на месечния цикъл.

Запази час сега! 

Свързани статии

Противовирусно действие на растителните продукти на Calivita

Противовирусно действие на растителните продукти на Calivita

АвторТялото ни се сблъсква с патогени ежедневно, но болестите в организма не са пряк резултат от действието на патогенните микроорганизми върху нас, а от отслабена имунна система. Когато имунната система е отслабена и защитните механизми не работят, само тогава...

OrganiCare – ефикасността и чистотата на органичните продукти срещат средиземноморския начин на живот

OrganiCare – ефикасността и чистотата на органичните продукти срещат средиземноморския начин на живот

АвторНезависимо дали става въпрос за грижа за тялото или за грижа за лицето, веществата, които влизат в контакт с кожата ви, са от изключително значение. Вероятно знаете, че кремовете с твърде много химикали могат да абсорбират токсини в кожата ви и да отслабят...

Защо е важно ексфолирането на кожата през студените зимни месеци

Защо е важно ексфолирането на кожата през студените зимни месеци

АвторЗа повечето от нас ексфолирането през зимата изглежда донякъде нелогично - защо да ексфолираме кожата, която вече е изложена на агресивни външни фактори като влажност и много ниски температури навън, както и на сух, изкуствено затоплен въздух у дома, в колата или...

Предложения в нашия онлайн магазин