+359878941010 manager@qlife.bg
Изберете страница
Биорезонанс: Как да си помогнеш в сезона на грипа
Gummy Kids мултивитамини за деца

Автор

МЦ Качествен Живот

МЦ Качествен Живот

Време за четене

Сезонният грип, острите респираторни заболявания, настинките и простудите са в разгара си. Възпалено гърло, запушен нос, болки в тялото, отпадналост, главоболие и температура са само част от симптомите, които най-често съпътстват зимния период. За да избегнеш всички тези предизвикателства и да се радваш пълноценно на студеното време, е нужно иммуната ти система да функционира оптимално.

Ползи от навременната и конкретна диагностика с биорезонанс

В тази статия ще откриеш ползите от навременната и конкретна диагностика с помощта на биорезонансния апарат Метатрон.

Тя ще ти помогне да разбереш какво е моментното състояние на твоето тяло и как да го подмогнеш, за да работи максимално добре в твоя полза. Чрез разчитане на честотите на трептене на клетките в организма, апаратът предоставя сравнителен анализ със заложените в програмата шаблони като регистрира сходство на познаваемост с потенциално заболяване до 98% точност. По този начин улеснява да се установят вероятни вируси и бактерии, които биха могли да допринесат за развитието на бъдещи сезонни неразположения.

Това конкретно сканиране ще ти даде детайлна информация с цел превенция за:

  • състоянието на дихателната система;
  • състоянието на стомашно-чревния тракт (или мястото, където се намира 80% от имунитета);
  • индивидуални насоки за възможни терапевтични средства (хранителни добавки, хомеопатия, билки и др.) и благоприятни храни, които биха подпомогнали естествените възстановителни сили на организма в отговор на конкретни стресори.

Диагностиката на дихателната и храносмилателната система може да се осъществи и по време на боледуване, като получената информация би спомогнала за по-бързото възстановяване на организма чрез изброените по-горе показатели.

Диагностиката с биорезонанс е абсолютно безопасна и не причинява дискомфорт или вреда за здравето на клиента. Подходяща е за бременни жени и деца над 6 г. Противопоказна е само при хора с пейсмейкър и епилепсия.

Два часа преди теста е желателно да не се консумират храна, кофеинови и никотинови продукти, алкохол, енергийни напитки и хранителни добавки, които биха компрометирали крайния резултат. Не е желателно жени да се тестват по време на месечния цикъл.

Запази час сега! 

Свързани статии

Ползи от куркумата при храносмилателни проблеми

Ползи от куркумата при храносмилателни проблеми

АвторКуркумата е растение от семейството на джинджифила и по произход е от Индия и Югоизточна Азия. Традиционно се използва като подправка и оцветяващ пигмент в различни храни и е също толкова чудесно като естествен консервант. Знаеш ли, че куркумата е това, което...

Витамини и растения, които подобряват партньорските отношения

Витамини и растения, които подобряват партньорските отношения

АвторПодобряването на отношенията в една двойка включва сложна формула от фактори, включително комуникация, взаимно разбиране, емоционална подкрепа и уважение. Въпреки това има някои вещества и храни, които се свързват с общи ползи за здравето и могат косвено да...

Решения при синдром на раздразнените черва

Решения при синдром на раздразнените черва

АвторСиндрома на раздразнените черва е все по-често срещано състояние и в тази статия ще откриеш повече за това какво представлява то, какви са причините и рисковите фактори и не на последно място какво можем да направим. Освен това ще се спрем на различните стратегии...

Предложения в нашия онлайн магазин