+359878941010 manager@qlife.bg
Изберете страница

Емоционален баланс чрез австралийски цветни есенции

Преди близо 30 години австралийският натуропат Иън Уайт създава серия от 69 цветни есенции от цяла Австралия, където се намират най-древните и многобройни цъфтящи растения в света, оказващи благоприятно действие върху здравето и общото състояние на човека. Австралийските цветни есенции спомагат дори за неутрализирането на радиацията и облъчването от мобилни телефони, Wi-Fi и др., сексуалността и проблемите, произтичащи от нея, както и редица други аспекти на нашето съвременно ежедневие. Тъй като есенциите са част от холистичния подход към здравето на физическо, емоционално и духовно ниво е добре да се вземе предвид индивидуалната картина на всеки един човек и да се направи точна комбинация за конкретния случай.

Ползи:

Тревожността, натрапчивите мисли и страховете биват заменени със спокойствие, яснота на ума и чувствата, желание за действие и радост.
Липсата на самочувствие, срамът, вината се трансформират в любов към себе си, приемане на собственото тяло, прошка и разбиране и осъзнаване на собствената стойност и тази на другите.
Тъгата от загуба на близък човек, скръбта и душевната болка, отчуждението биват излекувани и заменени от любов, лекота, желание за общуване и смирение.
Липсата на енергия бива заменена с нов тласък за мотивация, действие и вдъхновение.
Баланс между мъжката и женската енергия.
Подобрява се комуникацията, презентационните умения, ученето, интегрирането и използването на новопридобити знания.

Пакети и цени

Специалист

Деница Андонова

Сертифициран специалист по корпоративен уелнес, К-Power инструктор, холистичен консултант по балансиран начин на живот, енергиен баланс чрез кинезиология, емоционален баланс чрез Австралийски цветни есенции, бакалавър “Стопанско управление”, магистър.

Посетете ни

Използвайте формата за записване или се обадете на някои от нашите телефони, за да си запазите час за съответната услуга. Очаквайте отговор от нас в най-кратки срокове.

Запазете си час

Терапия