+359878941010 manager@qlife.bg
Изберете страница

Детска профилактика

С помощта на опитен специалист-педиатър, в Медицински Център Качествен Живот се извършва детска постнатална профилактика, която включва проследяване на растежа и развитието на деца от раждането им до 3-годишна възраст – измерване на ръста, теглото, обиколката на главата. Извършва се прецизен неврологичен преглед, който включва изследване на черепно-мозъчни нерви, миотатични рефлекси, пасивни и активни движения, говорно развитие и други с оглед отхвърляне или откриване на заболявания в ранен етап и своевременно предприемане на мерки за лечение (напр. рахит, хипотрофия, анемия, диария, неврологични заболявания и др.). Освен профилактика на кърмачета и деца в ранна детска възраст, в центъра се извършва и антенална профилактика, която започва от първите дни на бременността. Профилактиката включва гарантирането на пълноценен и здравословен живот на бременната с цел раждане на здраво бебе, както и подготовка и информираност за различните етапи на бременността, самото раждане и първите грижи за новороденото. 

Цена: 75 лв.

Продължителност: 30 мин.

Д-р Джина Дундова

Д-р Джина Дундова

Педиатър и детски кардиолог

Като възпитаник на ВМИ, д-р Дундова има дългогодишен опит като ординатор в Института по педиатрия, както и в клиниката по Детска неврология в София. Асистент в Медицински университет, София, където и до този момент преподава на студенти, медици, стоматолози и фармацевти на български и английски език.

Доброто здраве започва от тук!

Запазете си час още за същия ден! 

+359 878 94 10 10

manager@qlife.bg

Бул. Витоша 164, София, България

Диагностика

Какво да вземете с Вас при визитата си

За да поставят най-точна диагноза и лечение, нашите специалисти се нуждаят от възможно най-детайлна информация за Вашето състояние. За да улесните този процес е добре да помислите и за следните неща: 

N

Вашият здравен картон

Желателно е да вземете със себе си Вашият здравен картон, където се съдържа информация за Вас. В случай, че нямате такъв или не може да го намерите, не се притеснявайте - той е желателен, но не задължителен.

N

Предишни изследвания

Ако имате проведени предишни изследвания с поставени диагнози и проведени лечения - желателно е да вземете с Вас цялата документация.

N

Предписани медикаменти и помощни средства

Запишете на лист какви медикаменти взимате в момента и колко често. Също така е желателно да уведомите лекуващото лице за изпозлването на помощни средства като шини, ортези, протези и др.

Специалист

Д-р Джина Дундова

Педиатър и детски невролог