+359878941010 manager@qlife.bg
Изберете страница

Диетология и лечебно хранене


“Нека храната да е вашето лекарство!” – 
Хипократ

В Медицински Център Качествен Живот се изготвят диетологични програми за хора със сериозни заболявания. Те се изготвят след попълване на специален въпросник. При нужда се провеждат и други диагностики. Във всяка програма храните са разделени на две основни групи – забранени и разрешени за употреба. Отделно са показани храните, които трябва умерено да се приемат и тези, които имат някакво лечебно действие. Представена е най-подходящата за заболяванията кулинария. Всеки пациент получава препоръка за приемане на органични хранителни добавки и лечебни природни продукти. Те са необходими за да се запълва дефицита на хранителни вещества съпътстващ заболяванията(лечебно хранене) и се подпомогне лечебния процес с природни средства. Част от програмите са и указанията за повишаване на двигателната активност, намаляване на стреса, детоксикация и т.н.

Целите, които си поставяме с тези програми са:

За по леките и средно тежки форми на заболяванията - излекуване само с природни средства, без прилагане на медикаменти.
За по-тежките заболявания - подпомагане на медикаментозното или друг вид лечение с природни средства, намаляване на дозите на лекарствата, подобряване на състоянието и предотвратяване на рецидиви на болестта.

Посетете ни

Използвайте формата за записване или се обадете на някои от нашите телефони, за да си запазите час за съответната услуга. Очаквайте отговор от нас в най-кратки срокове.

Запазете си час

Терапия