+359878941010 manager@qlife.bg
Изберете страница

Диетология и лечебно хранене


“Нека храната да е вашето лекарство!” – 
Хипократ

В Медицински Център Качествен Живот се изготвят диетологични програми за хора със сериозни заболявания. Те се изготвят след попълване на специален въпросник. При нужда се провеждат и други диагностики. Във всяка програма храните са разделени на две основни групи – забранени и разрешени за употреба. Отделно са показани храните, които трябва умерено да се приемат и тези, които имат някакво лечебно действие. Представена е най-подходящата за заболяванията кулинария. Всеки пациент получава препоръка за приемане на органични хранителни добавки и лечебни природни продукти. Те са необходими за да се запълва дефицита на хранителни вещества съпътстващ заболяванията(лечебно хранене) и се подпомогне лечебния процес с природни средства. Част от програмите са и указанията за повишаване на двигателната активност, намаляване на стреса, детоксикация и т.н.

Целите, които си поставяме с тези програми са:

За по леките и средно тежки форми на заболяванията - излекуване само с природни средства, без прилагане на медикаменти.
За по-тежките заболявания - подпомагане на медикаментозното или друг вид лечение с природни средства, намаляване на дозите на лекарствата, подобряване на състоянието и предотвратяване на рецидиви на болестта.

Пакети и цени

Райна Стоянова

Специалист

Д-р Владимир Шишков

Д-р Владимир Шишков има над 30 годишен опит като специалист диетолог. След дипломирането си във ВМИ Пловдив през 1990г., той практикува в различни области на превантивната медицина и лечебното хранене.

Посетете ни

Използвайте формата за записване или се обадете на някои от нашите телефони, за да си запазите час за съответната услуга. Очаквайте отговор от нас в най-кратки срокове.

Запазете си час

Терапия