+359878941010 manager@qlife.bg
Изберете страница

Д-р Весела Коевска

Ирисова диагностика

За мен

 

Д-р Коевска е възпитаник на ВМИ, София. Има над 10-годишен стаж в педиатрията на поликлиничната мрежа и спешната помощ в София. Интересът ù към алтернативната медицина я отвежда към изучаването на Ирисова диагностика, Фитотерапия и Лечебни масажи. Така започва да практикува в първия за България кабинет по Ирисова Диагностика и природолечение в София. Продължава своята квалификация и практики в областта на Източната медицина (Пулсова диагностика, Акупунктура и Вакуумтерапия).

Като холистичен лекар към Медицински Център Качествен Живот, д-р Коевска извършва цялостна оценка на здравословното състояние на организма чрез Ирисова и Компютърна функционална диагностика и прилага комплексно лечение с природни средства, Аурикулотерапия и масажи.

Признания и Награди

В периода 1999–2007 г. организира и провежда професионални курсове по класически, спортен, акупресурен и меден масажи към Национална спортна академия „В.Левски”.

Като холистичен лекар, д-р Коевска извършва цялостна оценка на здравословното състояние на организма чрез ирисова и компютърна функционална диагностика и прилага комплексно лечение с природни средства, аурикулотерапия и масажи.

Преминава обучения по Трансцедентална медитация, Универсална енергия и Рейки.

Води съботни занимания по стречинг-гимнастика за профилактика и лечение на остеопороза.

Тя е хоноруван преподавател по латински език на студенти в специалност Кинезитерапия към НСА.

Контакти