+359878941010 manager@qlife.bg
Изберете страница

Електрокардиография

Електрокардиографията най-често се прилага при гръдна болка и други симптоми на сърдечно заболяване. Електрокардиографията показва електрическата активност на сърцето в точния момент на провеждане на изследването. Може да бъде повтаряна многократно, за да се проследи динамиката на състоянието. Едно подобрение или влошаване на записа помагат на лекаря да постави своето заключение в комбинация с лабораторните резултати и общото състояние на пациента. В Медицински Център Качествен Живот електрокардиографията може да се извърши в състояние на покой (легнал) и по време на велоергометричен тест с оценка на физическата работоспособност.

Цена: 75 лв.

Продължителност: 30 мин.

Д-р Джина Дундова

Д-р Джина Дундова

Педиатър и детски невролог

Като възпитаник на ВМИ, д-р Дундова има дългогодишен опит като ординатор в Института по педиатрия, както и в клиниката по Детска неврология в София. Асистент в Медицински университет, София, където и до този момент преподава на студенти, медици, стоматолози и фармацевти на български и английски език.

Доброто здраве започва от тук!

Запазете си час още за същия ден! 

+359 878 94 10 10

manager@qlife.bg

Бул. Витоша 164, София, България

Диагностика

Какво да вземете с Вас при визитата си

За да поставят най-точна диагноза и лечение, нашите специалисти се нуждаят от възможно най-детайлна информация за Вашето състояние. За да улесните този процес е добре да помислите и за следните неща: 

N

Вашият здравен картон

Желателно е да вземете със себе си Вашият здравен картон, където се съдържа информация за Вас. В случай, че нямате такъв или не може да го намерите, не се притеснявайте - той е желателен, но не задължителен.

N

Предишни изследвания

Ако имате проведени предишни изследвания с поставени диагнози и проведени лечения - желателно е да вземете с Вас цялата документация.

N

Предписани медикаменти и помощни средства

Запишете на лист какви медикаменти взимате в момента и колко често. Също така е желателно да уведомите лекуващото лице за изпозлването на помощни средства като шини, ортези, протези и др.

Специалист

Екип на МЦ „Качествен живот“

Спортна медицина и диетология