+359878941010 info@qlife.bg
Изберете страница

ЕЛЕКТРОМОЛЕКУЛЯРНА РЕЗОНАНСНА ОБРАЗНА ДИАГНОСТИКА

За ранно откриване на изменения в клетките на човешкия организъм и профилактика на заболявания, в това число ракови, сърдечно-съдови, костно-ставни, вирусни, паразитни и бактериални заболявания, храносмилателни проблеми, болести на пикочо-половата система, генетични предразположения и много други.

Диагностиката представлява високоинформативно изследване, което дава пълна информация за здравословното състояние на организма, на всеки един негов орган и система. Диагностиката разчита информация от клетките и генетичната предразположеност към някои болести. С нейна помощ могат да се вземат навреме мерки, за да се предотврати появата на дадено заболяване. Благодарение на апаратурата „Диаком“, която с помощта на слушалки и вградени в тях тригерни датчици и специално разработен софтуер, приема информацията от тялото ни. „Диалогът“ между апаратурата и клетките започва с подаването на електромагнитни вълни. 

Те са напълно безопасни и са насочени с различна честота към тялото на човека. При съвпадение на честотите на клетката и тази на апаратурата се получава биорезонансен отклик, който се приема от софтуерната програма. В нея са заложени еталоните на честотите на здравите клетки, с чиято помощ могат да се открият и най-малките отклонения от нормалните параметри. На монитора се появява образът на тествания орган, като всяка клетка в него е оцветена в зависимост от нейния етап на развитие. Здравите клетки са оцветени в жълто, а тези, при които има проблем, са в тъмен цвят.

Индивидуална програма

За всеки клиент се прави индивидуална програма, съобразена с неговото актуално моментно здравословно състояние. Терапията е изключително ефективна, когато след прилагането й се прави детоксикация на организма, тъй като вредните микроорганизми изпускат опасни токсини и създават условия за развитие на различни заболявания.

Пакети и цени

Румяна Григорова

Специалист

Ваня Чавдарова

Ваня Чавдарова е холистичен специалист със знания от китайската и руската енергийната медицина. От 1997 г. се отдава на изучаване на природосъобразния начин на живот и на различни лечебни продукти с естествен произход за превенция и лекуване на човешкото тяло. Вече 10 години прави диагностики и терапии на основата на квантовия подход към човешките клетки по уникална технология, която показва състоянието на всеки орган в нашето тяло, кои клетки в него са увредени, на какво ниво е замърсяването на органите, какви вируси, бактерии или паразити крие всеки орган и как бихме могли да премахнем излишните микроорганизми, така че да върнем тялото към здравословно състояние.

Посетете ни

Използвайте формата за записване или се обадете на някои от нашите телефони, за да си запазите час за съответната услуга. Очаквайте отговор от нас в най-кратки срокове.

Запазете си час

Терапия