+359878941010 manager@qlife.bg
Изберете страница

Индивидуални холистични програми 

за постигане на увереност, емоционален и физически баланс

Индивидуалните холистични програми помагат за постигане на увереност, емоционален и физически баланс и хармонично тяло за рекордно кратко време. Те са подходящи за преодоляване на лични проблеми с близки или колеги, травматични преживявания като загуба на близък човек или тежък развод, предстоящи генерални промени в живота ви, стрес на работното място, важни бизнес срещи и събития, проблеми със съня, физическа болка, симптоми, свързани с хронични заболявания и много други. Всяка холистична програма е с продължителност от 6 месеца и включва редовни индивидуални срещи. Ползите се проявяват още след първата среща, но при наличие на сериозни физически или емоционални проблеми е необходима по-продължителна и упорита работа. В зависимост от конкретната ситуацията, в която клиентът се намира, може да се очаква подобрение във всяка сфера на живота – лична, семейна, професионална. 

Програмата

Терапевтът, с когото Медицински Център Качествен Живот работи е преподавател по ТЕС (Техники за емоционална свобода) и организира специализирани семинари за желаещи да усвоят ТЕС професионално, както и общозначими събития, насочени към широката публика за справяне с проблеми от различно естество. Програмите започват с безплатна опознавателна среща, на която терапевтът се запознава с конкретната ситуация и се обсъждат възможните решения. Програмите са създадени, за да отговорят на различни проблеми и бюджети, подходящи за всеки. 

Специалист

Гергана Радович

Гергана Радович има магистърска степен по когнитивна наука в Нов български университет, София, магистърска степен по авиационна техника и технологии в Технически университет, София; член на Българска асоциация по развитие на енергийната психология (БАРЕП) и EFTMRA Великобритания…

Посетете ни

Използвайте формата за записване или се обадете на някои от нашите телефони, за да си запазите час за съответната услуга. Очаквайте отговор от нас в най-кратки срокове.

Запазете си час

Терапия