+359878941010 manager@qlife.bg
Изберете страница

Ирисова диагностика

Ирисът, този  цветен диск около зеницата на окото, представлява част от мозъка и по невро-рефлекторен път има връзка с целия организъм. Още древните египтяни са разглеждали ирисите на окото като огледало на цялостното здраве, затова са признати за първооткриватели на ирисовата диагностика. Ирисологията е наука, която разглежда ириса, неговата структура, цвят и отделни промени по него (маркировки) и чрез това определя здравословното състояние на организма. Тя е един от най-информативният, безболезнен, безкръвен метод за диагностика, доказал се през годините. Този диагностичен метод е бърз, безболезнен, безвреден и достатъчно точен и информативен. Той дава информация за телесната конституция и слабите места в организма, за прекарани и настоящи заболявания, за проблеми в зародиш без клинична изява, за наличие на токсини и тяхната локализация, за състоянието на нервната система и др. 

Проблемите се изявяват с обективни ирисови знаци – петна, облачета, лъчи и други. Особено ценна е диагностиката при деца след 5-6 годишна възраст, когато оформените вече ириси отразяват генетично унаследените слабости и предразположения. Профилактиката в тази възраст чрез създаване на правилни хигиенни, хранителни и двигателни навици, съобразени с наследствеността, са залог за добро здраве и дълголетие, както и за здраво поколение. Голямото предимство на ирисовата диагностика се състои в това, че показва първопричините за болестите и дава възможност на лекаря да насочи лечението им в правилната посока. Открити навреме, заболяванията много успешно се лекуват с природни методи и средства.

Защо е полезно

С помощта на ирисовата диагностика, може да се констатират редица нарушения в организма и съответно да се изготви една пълна лечебна програма. Този диагностичен метод спестява на пациентите много време и нерви в безконечно лутане по здравните кабинети, защото локализира с голяма точност проблемите в организма, но не изключва  други видове диагностика (конкретни лабораторни и апаратни изследвания) при необходимост от доуточняване. Ирисовата диагностика често използва натурални методи за лечения, включващи билки, билкови продукти, хранителни добавки, подходяща диета, почистващи процедури, а ако е необходимо масаж или практики от Източната медицина. Ирисовата диагностика ни дава шанс за здраве във всяка възраст, а здравето е успешна реализация, удовлетворение, самочувствие и радост от живота.

Цена: 90 лв.

Установява проблеми като:

 • наследствена конституция
 • унаследена слабост на органи и системи в организма и
 • предразположения към конкретни заболявания
 • прекарани възпаления
 • настоящи възпалителни процеси
 • причини за алергични заболявания
 • ниво и локализация на токсично присъствие в организма
 • наличие на кисти и туморни образувания
 • артрит и артрозна болест
 • повишен холестерол
 • пясък и камъни в бъбреците и жлъчния мехур
 • гинекологични заболявания
 • заболявания на простатната жлеза
 • органи с нарушено кръвоснабдяване и кислороден дефицит
 • ниво на стрес и неговото отражение върху конкретни органи
 • състояние на имунна система
 • зони на застой на кръв и лимфа

Доброто здраве започва от тук!

Запазете си час още за същия ден! 

+359 878 94 10 10

manager@qlife.bg

Бул. Витоша 164, София, България

Диагностика

Какво да вземете с Вас при визитата си

За да поставят най-точна диагноза и лечение, нашите специалисти се нуждаят от възможно най-детайлна информация за Вашето състояние. За да улесните този процес е добре да помислите и за следните неща: 

N

Вашият здравен картон

Желателно е да вземете със себе си Вашият здравен картон, където се съдържа информация за Вас. В случай, че нямате такъв или не може да го намерите, не се притеснявайте - той е желателен, но не задължителен.

N

Предишни изследвания

Ако имате проведени предишни изследвания с поставени диагнози и проведени лечения - желателно е да вземете с Вас цялата документация.

N

Предписани медикаменти и помощни средства

Запишете на лист какви медикаменти взимате в момента и колко често. Също така е желателно да уведомите лекуващото лице за изпозлването на помощни средства като шини, ортези, протези и др.

Специалист

Д-р Весела Коевска

Ирисова диагностика