+359878941010 info@qlife.bg
Изберете страница

Юмейхо терапия

 

Юмейхо терапията е известна още като Източен Божествен Масаж (хълбочно – притискащо – разтриваща – изправящо – наместваща терапия). Юмейхо приема симетрията за здраве, а липсата на симетрия в опорно-двигателния апарат е предпоставка за поява на заболявания. Юмейхо е лечебна практика основаваща се на теорията за промяната на центъра на тежестта на тялото, поради разместване на костите в тазобедрените и/или сакро-илиачните стави. Носи облекчение при много остри и хронични проблеми. Възстановяване при екстремни натоварвания – физически и психически, преумора, стрес, лумбалгия, остиофити, гръбначни изкривявания – сколиози и кифози, болки в гърба, кръста и шията, общи болки в ставите и мускулите и др. Изключително добре се повлиява хълбочно разместване при жени след раждане, които изпитват дискомфорт. Подходяща е за деца след 6 месечна възраст до дълбока старост. 

Програмата

Терапевтът, с когото Медицински Център Качествен Живот работи е преподавател по ТЕС (Техники за емоционална свобода) и организира специализирани семинари за желаещи да усвоят ТЕС професионално, както и общозначими събития, насочени към широката публика за справяне с проблеми от различно естество. Програмите започват с безплатна опознавателна среща, на която терапевтът се запознава с конкретната ситуация и се обсъждат възможните решения. Програмите са създадени, за да отговорят на различни проблеми и бюджети, подходящи за всеки. 

Пакети и цени

Специалист

Магдалена Петкова

Магдалена Петкова завършва специалност „Управление на здравните грижи“ и „Медицински лаборант“. Освен че притежава медицинско образование, Магдалена практикува Юмейхо терапия от 12 години и един от първите юмейхо терапевти в страната. 

Посетете ни

Използвайте формата за записване или се обадете на някои от нашите телефони, за да си запазите час за съответната услуга. Очаквайте отговор от нас в най-кратки срокове.

Запазете си час

Терапия