Бул. Витоша 164, София, България

Телефон за контакт: +359878941010

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon

Чакрите са енергийни вихри в човешкото тяло, които провеждат енергията от междуизмерните тела във физическото тяло. Те отговарят за баланса на енергиите в двата плана, както и за баланса на ендокринната система и органите. В човешкото тяло има седем основни чакри, всяка от които е свързана с жлеза и отговаря за конкретни органи. При емоционални и ментални, както и духовни дисбаланси и проблеми, в чакрите се образуват блокажи и те не могат свободно да провеждат нужната енергия за тялото и органите. Всяка чакра синтезира определени като количество и качество енергии и когато има замърсявания, тя престава да провежда всички енергии, които синтезира. По този начин емоционалните, менталните и духовните блокажи се проявяват като заболявания във физическото тяло. 

 

При голямо замърсяване чакрата блокира и се затваря или започва да се върти в неправилна посока. Затова е важно изчистването на чакрите, за да може да се поддържа висок енергиен и физически баланс. Работи се на енергийно ниво, осъзнават се и се премахват съответващите на работата на чакрата блокажи.

Работата на всяка от основните 7 чакри може да бъде диагностицирана радиестезично или с Веда пулс.

Всяка чакра е свързана с определени теми от живота ни и това показва къде има блокажи. Също е свързана с жлези и отговаря за конкретна физиологична ситема или орган. Изчистването/лечението полага основата на здрав и осъзнат живот.

​Продължителност на услугата: 30 минути

Цена: 50 лв.

Възможност за обучение за личен енергиен баланс на чакрите.

Терапевт: Ива Кайтазова