+359878941010 manager@qlife.bg
Изберете страница

Изготвяне на тренировъчни и оздравителни фитнес режими

Изготвянето на режим включва кратък фитнес тест, съставен от редица специфични движения, чрез който може да се определи (ако има) наличието на мускулна дисфункция или изкривявания, както и определянето им. Следващата стъпка е изготвянето и съгласуването на специфичен тренировъчен режим според наличието на дисфункции и или консултация с професионалист, ако има наличие на изкривяване. Тези тренировки са за всякакъв тип хора, в зависимост от това дали искат да натрупат маса, да редуцират килограми или поддържат теглото си с цел намаляване на телесни мазнини. Благодарение на комбинирането на сила, издръжливост и кондиция, съпроводено с подходящия режим на хранене, трениращият се вади от зоната си на комфорт, което води до желаната промяна.

Постигане на резултати

„За мен е важно да се достигне желания резултат според вижданията на клиента ми. Разбира се това не означава, че ако нещата започнат да излизат извън контрол като например:
Прекалено отслабване, неравномерно или прекалено натоварване, претоварване на тялото и форсаж, няма да се намеся.
Най-важното нещо, с което се гордея е, че за целия период на преподаване до сега не съм допуснал нито една травма на трениращите при мен хора.
Стремежът ми е да продължавам да се усъвършенствам в тази насока. Всяка година посещавам международни форуми с цел придобиване на нови знания и съответните дипломи за тях. Целта ми е да работя с адекватни колеги и професионалисти, както и да започна да обучавам такива.“

– Михаил Дадов

Пакети и цени

Информация

– Диагностика на стойката на тялото и определяне на мускулни дисфункции и изкривявания (ако има такива).
– Изготвяне на специфични упражнения, фокусиращи се върху определената дисфункция.
– Функционални, кондиционни и силови тренировки.
– Консултация за храна и добавки (с предварително поставени въпроси).
– Подобряването на стойката на тялото и намаляването на възможността от прогресия на проблема.
– Подобрява кондицията и издръжливостта на човек.
– Повишаване на базовата сила.
– Регулиране на наднормено тегло или поддръжката му.
– Обогатяването на знания, отнасящи се до здравословен начин на живот.
Михаил Дадов

Специалист

Михаил Дадов

Михаил е персонален треньор от 7 години. Занимава се с фитнес и оздравителни тренировки. Също така помага на хора, претърпели травми и преминали рехабилитация, както и постоперативни намеси. Има множество специализации и сертифицирани умения.

Посетете ни

Използвайте формата за записване или се обадете на някои от нашите телефони, за да си запазите час за съответната услуга. Очаквайте отговор от нас в най-кратки срокове.

Запазете си час

Терапия