+359878941010 manager@qlife.bg
Изберете страница

Консултация с детски невролог

Консултацията с детски невролог в Медицински Център Качествен Живот при деца от 0 до 3-годишна възраст проследява растежа и развитието (ръст, тегло, обиколка на главата (фонтанела), неврологичен статус, преглед на миотатичните рефлекси и ранна диагностика на някои неврологични заболявания в кърмаческа възраст.

При установяване наличието на патология, се назначава своевременно лечение, а при необходимост, пациентът се насочва към водещи специалисти в съответната област. 

Цена: 75 лв.

Продължителност: 30 мин.

Д-р Джина Дундова

Д-р Джина Дундова

Позиция

Като възпитаник на ВМИ, д-р Дундова има дългогодишен опит като ординатор в Института по педиатрия, както и в клиниката по Детска неврология в София. Асистент в Медицински университет, София, където и до този момент преподава на студенти, медици, стоматолози и фармацевти на български и английски език.

Подпомага профилактиката и лечението на проблеми като:

Детско и ученическо главоболие

Епилепсия

Температурни гърчове

Детска церебрална парализа (ДЦП)

Хиперактивност

Поведенчески отклонения

Детски неврози

Заекване

Нощно напикаване

Различни страхови състояния

Други диагностики

Доброто здраве започва от тук!

Запазете си час още за същия ден! 

+359 878 94 10 10

manager@qlife.bg

Бул. Витоша 164, София, България

Диагностика

Какво да вземете с Вас при визитата си

За да поставят най-точна диагноза и лечение, нашите специалисти се нуждаят от възможно най-детайлна информация за Вашето състояние. За да улесните този процес е добре да помислите и за следните неща: 

N

Вашият здравен картон

Желателно е да вземете със себе си Вашият здравен картон, където се съдържа информация за Вас. В случай, че нямате такъв или не може да го намерите, не се притеснявайте - той е желателен, но не задължителен.

N

Предишни изследвания

Ако имате проведени предишни изследвания с поставени диагнози и проведени лечения - желателно е да вземете с Вас цялата документация.

N

Предписани медикаменти и помощни средства

Запишете на лист какви медикаменти взимате в момента и колко често. Също така е желателно да уведомите лекуващото лице за изпозлването на помощни средства като шини, ортези, протези и др.

Специалист

Д-р Джина Дундова

Педиатър и детски невролог