+359878941010 manager@qlife.bg
Изберете страница

Консултация с детски невролог

Консултацията с детски невролог в Медицински Център Качествен Живот при деца от 0 до 3-годишна възраст проследява растежа и развитието (ръст, тегло, обиколка на главата (фонтанела), неврологичен статус, преглед на миотатичните рефлекси и ранна диагностика на някои неврологични заболявания в кърмаческа възраст.

При установяване наличието на патология, се назначава своевременно лечение, а при необходимост, пациентът се насочва към водещи специалисти в съответната област. 

Цена: 75 лв.

Продължителност: 30 мин.

Д-р Маргарита Желязкова

Д-р Маргарита Желязкова

Позиция

Д-р Маргарита Желязкова е специалист по нервни болести. Завършва медицина в Медицински университет – София. Започва професионалното си развитие като лекар ординатор в Клиника по нервни болести в УМБАЛ “Св. Анна” в гр. София. Специализира неврология в Клиника за интензивно лечение на нервни болести в специализираната болница за лечение на нервни и психиатрични болести УМБАЛНП “Св. Наум” в столицата, като след това работи и като специалист невролог на същото място. 

Подпомага профилактиката и лечението на проблеми като:

Детско и ученическо главоболие

Епилепсия

Температурни гърчове

Детска церебрална парализа (ДЦП)

Хиперактивност

Поведенчески отклонения

Детски неврози

Заекване

Нощно напикаване

Различни страхови състояния

Други диагностики

Доброто здраве започва от тук!

Запазете си час още за същия ден! 

+359 878 94 10 10

manager@qlife.bg

Бул. Витоша 164, София, България

Диагностика

Какво да вземете с Вас при визитата си

За да поставят най-точна диагноза и лечение, нашите специалисти се нуждаят от възможно най-детайлна информация за Вашето състояние. За да улесните този процес е добре да помислите и за следните неща: 

N

Вашият здравен картон

Желателно е да вземете със себе си Вашият здравен картон, където се съдържа информация за Вас. В случай, че нямате такъв или не може да го намерите, не се притеснявайте - той е желателен, но не задължителен.

N

Предишни изследвания

Ако имате проведени предишни изследвания с поставени диагнози и проведени лечения - желателно е да вземете с Вас цялата документация.

N

Предписани медикаменти и помощни средства

Запишете на лист какви медикаменти взимате в момента и колко често. Също така е желателно да уведомите лекуващото лице за изпозлването на помощни средства като шини, ортези, протези и др.

Специалист

Д-р Джина Дундова

Педиатър и детски невролог