Бул. Витоша 164, София, България

Телефон за контакт: +359878941010

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon

Консултация щитовидната жлеза

Консултацията се извършва от лекари с дългогодишен опит в диагностиката и лечението на всички заболявания по щитовидната жлеза, сърдечно-съдови болести, неврози и депресии, бронхиална астма.

Болестта на Хашимото е автоимунно заболяване, подостър възпалителен хроничен процес, който води до унищожаване на щитовидната тъкан. Хормоните, които произвежда щитовидната жлеза, са изключително необходими на всички тъкани в човешкия организъм, поради което нарушената функция на този важен орган се отразява на всички органи и системи в човешкото тяло. Заболяването се открива трудно. Резултатът от това увреждане е твърде тревожен: влошава се качеството на живот с появата на различни симптоми, сериозно са застрашени различни органи и системи. Причините могат да бъдат най-различни. В повечето случаи това е стресът. Опасни за щитовидната жлеза са химичните, токсичните и лъчевите въздействия от високочестотни апаратури.

 

Лекарите, с които Медицински Център Качествен Живот работи, отхвърлят традиционното лечение на щитовидната жлеза, тъй като според тях, то не е достатъчно ефикасно, тъй като със заместителни хормони и операции заболяването не се лекува, защото причината за появата му остава. Прилага се специален метод, презентиран в БАН през 2004 г. на Международен симпозиум. Чрез този метод се прави корекция на биоимпулсите на щитовидната жлеза, като причините са отстранени и започва възстановяване на жлезата. Пациентите спират приема на хормони, оплакванията им изчезват, антителата се нормализират и се възвръща нормалното им състояние.

Лекар: д-р Антон Николов, ендокринолог

Приемно време: графикът варира, за контакти с Медицински Център Качествен Живот: +359878941010

Цена: 65.00 лева