+359878941010 manager@qlife.bg
Изберете страница

Консултация за щитовидната жлеза

Консултацията се извършва от лекари с дългогодишен опит в диагностиката и лечението на всички заболявания по щитовидната жлеза, сърдечно-съдови болести, неврози и депресии, бронхиална астма.

Болестта на Хашимото е автоимунно заболяване, подостър възпалителен хроничен процес, който води до унищожаване на щитовидната тъкан. Хормоните, които произвежда щитовидната жлеза, са изключително необходими на всички тъкани в човешкия организъм, поради което нарушената функция на този важен орган се отразява на всички органи и системи в човешкото тяло. Заболяването се открива трудно. Резултатът от това увреждане е твърде тревожен: влошава се качеството на живот с появата на различни симптоми, сериозно са застрашени различни органи и системи. Причините могат да бъдат най-различни. В повечето случаи това е стресът. Опасни за щитовидната жлеза са химичните, токсичните и лъчевите въздействия от високочестотни апаратури.

Лечението

Лекарите, с които Медицински Център Качествен Живот работи, отхвърлят традиционното лечение на щитовидната жлеза, тъй като според тях, то не е достатъчно ефикасно, тъй като със заместителни хормони и операции заболяването не се лекува, защото причината за появата му остава. Прилага се специален метод, презентиран в БАН през 2004 г. на Международен симпозиум. Чрез този метод се прави корекция на биоимпулсите на щитовидната жлеза, като причините са отстранени и започва възстановяване на жлезата. Пациентите спират приема на хормони, оплакванията им изчезват, антителата се нормализират и се възвръща нормалното им състояние.

Цена: 75 лв.

Продължителност: 60 минути

Други диагностики

Доброто здраве започва от тук!

Запазете си час още за същия ден! 

+359 878 94 10 10

manager@qlife.bg

Бул. Витоша 164, София, България

Диагностика

Какво да вземете с Вас при визитата си

За да поставят най-точна диагноза и лечение, нашите специалисти се нуждаят от възможно най-детайлна информация за Вашето състояние. За да улесните този процес е добре да помислите и за следните неща: 

N

Вашият здравен картон

Желателно е да вземете със себе си Вашият здравен картон, където се съдържа информация за Вас. В случай, че нямате такъв или не може да го намерите, не се притеснявайте - той е желателен, но не задължителен.

N

Предишни изследвания

Ако имате проведени предишни изследвания с поставени диагнози и проведени лечения - желателно е да вземете с Вас цялата документация.

N

Предписани медикаменти и помощни средства

Запишете на лист какви медикаменти взимате в момента и колко често. Също така е желателно да уведомите лекуващото лице за изпозлването на помощни средства като шини, ортези, протези и др.

Специалисти

Д-р Антон Николов

Ендокринолог

д-р Антон Николов

Д-р Красимир Атанасов

Вътрешни болести

д-р Красимир Атанасов