+359878941010 manager@qlife.bg
Изберете страница

Квантов анализ

и терапия

Здраве чрез танц

Квантов анализ и терапия – иновативен подход към здравето

Всички органи и клетки притежават специфични вълнови трептения, които характеризират нормалната им функция. Всевъзможни фактори (стрес, инфекции, алергии и др.) могат да доведат до колебания, различни от тези на здравия орган, и чрез нервната система да достигат до мозъка.

Квантовият анализ разчита излъчените от мозъка биоимпулси с цел анализ на функционалното състояние на тялото. Това се случва чрез сравнително съпоставяне със заложената в програмата база данни за хиляди енергоинформационни шаблона и регистриране на сходство на познаваемост със заболяване до 98% точност в изследвания участък. Апаратът може да улови потенциалното формиране на анормални състояния от 3 до 5 години преди появата на първите оплаквания. В зависимост на степента на отклонение, възстановителните сили на организма могат да се подпомогнат чрез таргетирани мета терапии и нозоди, съобразени с личните нужди на клиента.

  Какви са ползите?

   

  • Сканиране на всички органи и тъкани с над 95% точност и автоматично откриване на проблемни участъци;
  • Възможност за идентифициране на алергени и патогени като вируси, бактерии, гъбички, паразити, протозои;
  • Оценка на стреса върху органите, вероятни диагнози и наследствена предразположеност към заболявания;
  • Индивидуални насоки за възможни терапевтични средства (лекарства, хомеопатия, билки, кристали, хранителни добавки, Бахови есенции); благоприятни и неблагоприятни храни и напитки; нива на витамини и микроелементи; емоционални причини, страхове, взаимовръзки с конкретни здравословни състояния и др.
  • Терапия с биорезонансни честоти;
  • Изготвяне на нозоди (енергийно информационен препарат) според личните нужди (пр. честоти на лекарства, хомеопатия, билки, кристали, хранителни добавки).
  • Измерване на бионаличността на настоящ прием на хранителни добавки и лекарства.
  • Проследяване на процеса на възстановяване.

  За кого е подходящ?

  Диагностиката осигурява възможност за даване на препоръки не само на физическо, но и на емоционално ниво, което е основополагащо за общото здраве.

  Диагностиката с квантов анализ е абсолютно безопасна и не причинява дискомфорт или вреда за здравето на клиента. Подходяща е за бременни жени и деца над 6 г.

  Противопоказна е при хора с пейсмейкър и епилепсия.

  Два часа преди теста е желателно да не се консумират храна, кофеинови и никотинови продукти, алкохол, енергийни напитки и хранителни добавки, които биха компрометирали крайния резултат.

  Не е желателно жени да се тестват по време на месечния цикъл.

  Пакети и цени

  Времетраене: 60 мин. и/или 90 мин. с изготвяне на индивидуални насоки

  Специалист

  Евдокия Александрова

  Специалист по квантов анализ и терапия и нутриционист.

  След 10 годишен опит в маркетинга на различни хранителни продукти, Евдокия се преквалифицира в нутриционист, подтикната от личния си път да постигне ремисия на дългогодишен автоимунен процес чрез смяна на начина си на живот.

  За целта завърша различни курсове, акредитирани по Европейска квалификационна рамка (EQF Level 5), част от които са хранене при възрастни, детско хранене, спортно хранене, фитнес и контрол на теглото.

  Допълнително завършва и курс по нутрициология под ръководството на доц. д-р Ламбаджиева към Българска Академия на Науките и Иновациите.

  Тези знания, съчетани с неограничените възможности на квантовия анализ и терапия, й помагат да се запознае в детайли с моментното състояние на тялото и да предложи индивидуален подход за подобряване на общото здраве на клиента.

  Посетете ни

  Използвайте формата за записване или се обадете на някои от нашите телефони, за да си запазите час за съответната услуга. Очаквайте отговор от нас в най-кратки срокове.

  Запазете си час

  Терапия