+359878941010 manager@qlife.bg
Изберете страница

Лечебен анти-стрес масаж

Лечебният антистрес масаж (на гръб и/или лице и глава) е отлично средство за укрепване на здравето и постигане на физически и душевен баланс. Масажът оказва благоприятно въздействие по няколко механизма.

Ползи:

Механичното действие - пряко повлиява кожа, подкожие, фасции, мускули, периост, стави и сухожилия.
Рефлекторно действие - повлиява благоприятно кръвното налягане, мускулния тонус, секрецията на жлезите, обмяната на веществата и др.
Хуморално дейстие – засилва се вътресекреторната функция на кожата, синтезират се биологично активни вещества, които чрез лимфата и кръвта се разнасят и оказват благотворно влияние върху целия организъм.
Биоенергийно действие - повлияват благоприятно някои заболявания, предизвикани от енергиен дисбаланс.

Как помага

Доказано е, че масажът на гръб, глава, шия и лице намалява нивата на стресовия хормон кортизол, а също така увеличава броя на белите кръвни телца в кръвта, участващи в изграждането на имунната система. Масажът елиминира отпадналостта и напрежението и следователно тялото става по-силно и устойчиво, значително намалява главоболието, облекчават се симптомите на менопауза, нервно напрежение, зъбобол, проблеми със синусите и др.

Пакети и цени

Специалист

Ива Лазарова

Ива е управител на Медицински Център Качествен Живот, организационен психолог, нутрициолог и създател на програмата „Здраве чрез танц“. 

Посетете ни

Използвайте формата за записване или се обадете на някои от нашите телефони, за да си запазите час за съответната услуга. Очаквайте отговор от нас в най-кратки срокове.

Запазете си час

Терапия