Бул. Витоша 164, София, България

Телефон за контакт: +359878941010

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon

Освобождаване от кармични блокажи

Центрове за връзка с Вселената (Access Consciousness)

 

Центрове за връзка с Вселената (Access Consciousness) e сбор от техники, инструменти и процеси, които променят живота: засилват способностите ни да създадем живота, който желаем. Следователно, да бъдем по-съзнателни в ежедневието. Премахват всички бариери, които сме издигнали към получаването.

Access Bars® e нежна техника за полагане на ръце, която усмирява ума. Получавате сеанс, подобен на масаж, като се работи с 32 Барс точки на главата, които, докоснати леко, могат лесно и без усилие да освободят онова, което не ни позволява да получаваме. Барс сриват тези стени и прегради. Това е възможност да се освободите от всичко!

MTVSS може да бъде използван по много различни начини и всеки път сътворява различна възможност. Това е динамичен процес с полагане на ръце. Това са всички начини, по които сте заключили тялото си, мислейки, че тази реалност е общата сума от това, което можете да направите и да бъдете. 

 

Активираме имунната система. Това изгражда имунната ви система за премахване  на всичко, което създава болка, страдание, болест и ограничение в тялото. Това води до осъзнаване, че имаме  способности за лекуване с полагане на ръце и да променяме статута на тялото.

Access Bars® e съдействало на хиляди хора да променят много аспекти на тялото и живота си, включително сън, здраве и тегло, пари, секс и отношения, безпокойство, стрес и др. Всички тези процеси с полагане на ръце са направени да фасилитират единението с тялото ти. Тялото има способността да се самоизгражда, но за съжаление ние сме склонни да имаме гледната точка, че телата ни трябва да умират. Процесът на стареене се прекратява, когато пуснете да си отидат фиксирани гледни точки. Всяка фиксирана гледна точка заключва тялото в процеса на стареене.

 

 

За кого е подходяща техниката?

За всеки, особено при силен стрес, заболявания, тъй като съдейства на тялото да се задвижи процесът на самовъзстановяване.

Трудно е да се измери или опише въздействието от задействането на Барс, но то може да бъде огромно. Какво, ако можехме да изпитаме себе си като нещо повече от нашите харесвания и нехаресвания или какво е „наред“  или „не наред“ с нас?

Ако направите MTVSS 20-30 пъти, цялата структура на тялото ще се промени.

Докосването на Барс точките позволява на електромагнитния заряд, който задържа мисли, чувства и емоции, да се освободи, позволявайки да усещате живота, тялото и отношенията си с яснота и лекота.

Продължителност на Барс и телесни процеси заедно – един час

Цена – 60 лв.

Терапевт: Ива Кайтазова