+359878941010 manager@qlife.bg
Изберете страница

Активиране на ДНК

Очаквайте нова дата

Цена: 120 лв.

Информация

Активирането на ДНК представлява обучение, структурирано в няколко параграфа, чиято цел е промяна на програмите в ДНК и осъзнаване на способността за креативност. Овладява се собствената сила и осъзнаването, че сме творци на живота си. Промяната в ДНК  излиза от теорията, че гените са непроменими. 

ДНК съдържа програмите за цялостното ни съществуване тук на Земята – характеристики на физическото тяло, потенциалите и талантите ни, заложбите и болестите и т.н. ДНК не е само запис на нашето генетично наследство, а и на пътешествието на душата от началото на нейната индивидуализация като такава. В записа на т.нар. „отпадъчна ДНК“ се съдържа информацията за въплъщенията ни на Земята, в други светове и цялата времева линия като индивидуални души. В ДНК се съдържа пряка връзка с Акашовите хроники.
ДНК не е само във физическото тяло, то преминава през всички многоизмерни тела, през вашето АЗ Съм Присъствие, през Централното Слънце до сърцето на Майката Земя. С правилните активации то ни дава достъп до Всичко, Което Е и ни дава по-големи възможности за промени в нашия живот.
В човешката ДНК ние разпознаваме 4 Нуклеинови киселини, които се комбинират в групи от по 3, създавайки 64 различни комбинаторни единици – кодони. Човешката ДНК навсякъде по света показва, че 20 от тези кодони са активни, а останалите са неактивни.
Ние имаме силата да променим своето ДНК. Ако искате да прекратите договори, които сте направили в миналото или в други животи, ако искате да прекъснете обети за бедност, обети за мълчание и други обети, ДНК трябва да бъде променено.  Хора с новото ДНК, или с 24 активни кодона, преодоляват осъждането и поддържат състояние, в което виждат всичко като Едно и изпитват Любов. Предизвиквайки резонанс в ДНК, ще променим тези 4 кодона, а това  създава имунитет против всички болести. Такова ДНК е ДНК на новата епоха.
По време на семинара ще пътешестваме в света на ДНК и ще направим следните промени:

  1. Пречистване на ДНК

  2. Активиране на 12 спирали ДНК във физическото тяло

  3. Активиране на хромозомите на младостта и жизнеността

  4. Активиране на митохондриите, които произвеждат енергията, поддържаща всички функции

  5. Активиране на останалите хромозоми

  6. Подмяна на гените. Работа с програмите в ДНК от рода.

  7. Промяна на генетичната програма на остаряването. Работа с теломерите.

Обучението е  особено подходящо при хора със страх от промени, страх от създаване и невъзможност да се намери изход от ситуация или проблем. Както и за всеки, който има интерес към процесите на осъзнаване на собствения си творчески потенциал. 

Продължителност: 6 часа 

Терапевт: Ива Кайтазова

Остават още само:

Ден(а)

:

Час(а)

:

Минути(и)

:

Секунди(и)

Записване

Обучение