+359878941010 manager@qlife.bg
Изберете страница

Квантово съзнание

Цена: 260 лв.

18.03.2020

Информация

В деня, в който науката започне да изучава и явленията от нефизическо естество, за едно десетилетие ще постигне повече напредък, отколкото през всички предишни векове на съществуването си.“, Никола Тесла

💦 Искате ли да научите как вие самите създавате вашата собствена реалност?
💦 Искате ли да научите как да владеете ума си като ваш инструмент?
💦 Готови ли сте да премахнете бариерите и ограниченията, които умът ви поставя?
💦 Готови ли сте да оставите настрана представите и илюзиите, които ви пречат да живеете живота, който желаете?
💦 Готови ли сте да започнете процеса на осъзнаване?
💦 Искате ли да разберете каква е ролята на съзнанието в т.нар. „материален” свят, който сами избирате да живеете?
💦 Искате ли да се гмурнете в приключението и да започнете да бъдете творец на всичко, което ви заобикаля?

Методиката „Квантово съзнание” представлява вълнуващо пътешествие навътре, което ще ви промени изцяло. Първоначално ще разтърси представите ви за реалността и (не)материалния свят, който ни заобикаля, след което ще възвърне и развие онези фини енергии във вашето тяло, за да възстанови вашия енергиен потенциал. „Квантово Съзнание” е наука за живота, която обхваща цялото знание за човека и мирозданието, в което той съществува. Ще научите удивителни факти за мозъка и неговите функции, което ще ви помогне да изградите себе си по нов начин и да развиете вашето светоусещане, интуиция и сетивност. Ще ви предизвика да се обърнете към себе си и през медитация, която е в основата на методиката, да навлизате постепенно в различни нива на съзнанието. В практиката на методиката откривате нови способности – тези за енергийно лечение и самолечение, като активирате естествените механизми на организма да се самолекува. Откривате способностите на творец на вашата собствена реалност и колкото повече развивате себе си в тази практика, толкова повече творчески способности откривате.
Какво ще получите на практика от методиката „Квантово Съзнание”?:
✔️ Постигане на „Кохерентност на ума“ – оптимална работа на всички мозъчни дялове и обединяването им в една обща функционална структура за постигане на единомислие и общ поведенчески потенциал.
✔️ Революционно нов метод, който променя възприятието ви за живота и позволява да извлечете максимална полза за себе си във всяка негова сфера – в личен, професионален, социален, творчески или здравословен план. Създава умението да НЕ изпитвате проблеми и затруднения, а да виждате пряко решенията им. Да променяте изцяло отношението си към случващото се наоколо, фокусирайки се върху решението по пътя на креативността, която криете в по-дълбоките си нива на съзнание.
✔️ По-голяма свобода на ума, като ви демонстрира възможностите да контролирате процеса си на мислене, така че вашите творчески способности и потенциал стават неограничени.
✔️ Практически опит, чрез който да подобрите значително вашите интелектуални умения, които са в основата на израстването на вашата личност. Така развивате скрития потенциал на личността в собствената ви човешка природа. Чрез този тип упражнения, тренирате освобождаването на ума и пускането на контрола над съзнаваното, научавате се да разрешавате по-лесно конфликта между съзнаваното и безсъзнаваното, а оттам конфликта между мислите и желанията, мислите и действията.
✔️ Вълнението на откриватели и изследователи на един нов свят, в който така или иначе живеете, но никога не сте съзнавали, че можете да го творите според вашите собствени желания. Ще се научите да бъдете самите вие творци на живот, съобразен с новите ви вярвания и представи.

За постигането на тези цели методът е разделен на 7 нива*, с които последователно да проникнете в дълбините на своето ново и осъзнато разбиране за света. А светът не е прост механизъм, а организъм, простиращ се във времето и пространството на квантовия и физичен свят. Там нашите мисли и поведение оказват влияние не само върху нас, но и върху останалия свят. Затова нашите морални и етични ценности трябва да претърпят промени, осъзнавайки силата на въздействие на мисълта. Това от своя страна води до промени към по-позитивни причинно-следствени връзки в живота ни и проявление на действителността такаква, каквато я желаем.
*Всяко едно от тези 7 нива представлява отделен курс на обучение и надгражда предходното.

Квантово Съзнание – Ниво I – Основен курс. Алфа /мозъчни вълни/
Съдържание:
1. Фино енергийна анатомия

Нашият организъм е сложна енергоинформационна система и е градивна част от нашата Вселена, в която всичко е взаимосвързано и взаимозависимо. Нашите основни градивни частици са атоми, съдържащи в себе си енергия, която на свой ред, притежава електромагнитна природа и пронизва целия организъм: клетки, органи, мускули, нервната система, мисловния процес.

💦 Нервни центрове, енергийни сплетения (чакри)
💦 Енергийни тела

2. Медитация
След дълги години изследвания, неврофизиологията и невротеологията единодушно потвърдиха изключително бързите промени в човешкото здраве и психология при хора, практикуващи медитация. Как работи тя? Можем да разгледаме нашия мозък като мускул. Тренирайки нашите мускули, с времето те стават по-обемисти и издръжливи на натоварване. Същото е и с нашият мозък. Колкото повече го тренираме,толкова повече той повишава своята устойчивост и сила да се справя с проблемите, съпътстващи нашето ежедневие.

💦 Устройство на мозъка
💦 Невропластичност
💦 Психофизиология

3. Квантови полета

Благодарение на теорията за относителността и квантовата механика, научихме от какво е направена вселената, как е възникнала и как продължава да се развива. През 2012 година се доказа съществуването на космическо енергийно поле. За да изпитате неговото съществуване е достатъчно да държите близо магнит до парче метал и ще усетите притегателната сила помежду им. Енергийното поле има подобно на магнитното поле действие, но с постоянна стойност навсякъде. Не можем да го видим и докоснем, но то е навсякъде около нас и вътре в нас. Така полето дава маса на елементарните частици, които ни изграждат. При липса на това поле частиците нямаше да имат маса и няма да образуват атоми, което изключва нашето съществуване. При него съществуват две естествени състояния – включено и изключено. В тези две крайни позиции атомите не могат да съществуват. Неговата неутрална позиция е тази, която дава възможност целият наш свят да съществува и развива познанието за мирозданието.

💦 Унифицирано квантово поле – СЪЗНАНИЕ
💦 Връзка с полето

4. Вибрационна медицина

Биофизиката демонстрира как клетката в покой има положителен заряд, а във възбудено състояние – отрицателен. Едното е знак плюс, другото знак минус. Когато знакът е плюс се освобождава високофотонно излъчване (светлина). Всички сме срещали духовните водачи изобразявани по нашите религиозни храмове с големи сияещи ореоли над главите им, олицетворяващи светлината, извираща от вътре. Казано на нов език, фотонното квантово излъчване, биополето с положителен заряд е свидетелство за високата духовност на това лице. Нашите тела синтезират и попиват постоянно енергия от космическото енергийно поле и могат да го пренасят върху зони в и извън тялото като подновяват информационното поле изграждащо всяка човешка физическа структура.

💦 Смесени честоти
💦 Психо-емоционален баланс
💦 Самолечение

Допълнителна информация:

Д-р Свилен Калинов, основоположник на метода „Квантово съзнание“
Д-р Свилен Калинов е завършил „Международния отворен университет за комплементарна медицина OIUCM – Colombo Sri-Lanka“. Членува в „Национална аюрведична медицинска асоциация – Русия“.
Притежава квалификации в Невро коучинг, Аюрведична психология на лечението, VedaPulse, VedaGenetics, Рефлексотерапия, Юмейхо терапия, Аюрведа , Акупунктура и Традиционна китайската медицина. Специалист „Радио-биология и рентгенология“ – МУ Варна и „Кинезитерапия”- към НСА София.

Официален консултант и представител на VedaGenetics, VedaPulse – Пулсова Диагностика, VedaEducation виртуална академия по Аюрведа, Алтернативна, Комплементарна и Интегративна медицина – България.

В екипа на Медицински Център Качествен Живот д-р Калинов извършва ВедаПулс – пулсова диагностика, VedaGenetics – ДНК тестове и води обучения по метода „Квантово Съзнание“, чиито основоположник е.

Повече информация за д-р Калинов може да намерите на неговия уебсайт: https://izrastvane.com/

„Любовта ми към хората винаги е била водеща. Тя се разви на едно съвсем друго ниво на съзнание, което ми даде възможността да проникна в материята и да осъзная единството на всичко. Грижата за хората е свързана изцяло с любовта ми към тях и намерението те да успеят., д-р Свилен Калинов.

 

Цена за участие: 260 лева
Банкова сметка: Алианц банк, BG27BUIN95611000617685, Медицински Център Качествен Живот, бул. Витоша 164
За контакт: 0878941010, имейл: manager@qlife.bg

Остават още само:

Ден(а)

:

Час(а)

:

Минути(и)

:

Секунди(и)

Записване

Обучение