+359878941010 manager@qlife.bg
Изберете страница

Техники за емоционална свобода

Цена: 700 лв.

Информация

Техниките за емоционална свобода или накратко ТЕС представляват способ за самопомощ, при който се извършват потупвания с върха на пръстите върху определени точки от горната част на тялото и пръстите на ръцете. Така в рамките на няколко минути е възможно да се освободят задържаните негативни емоции,  да се намали нивото на стреса, да се преодолеят редица сериозни физически, умствени и емоционални проблеми, в това число и хронични заболявания. Изключително ефективен е за подпомагане на спазването на здравословен начин на живот – за ограничаване на вредните храни и напитки, за увеличаване на физическата активност, за намаляване на тревожността, неизменно свързана с промяната на начина на живот. 

Прилагането на ТЕС преди заспиване помага за подобряване на продължителността и качеството на съня. ТЕС е бърз, ефективен и лесен за прилагане. Ако включите потупванията в ежедневието си и ги прилагате редовно, ще успеете да постигнете най-доброто, на което сте способни, във всяка сфера от живота си. Сфери на приложение при: проблеми със съня, физическа болка, сериозни заболявания, стрес, емоционални проблеми, проблеми с храненето и теглото, проблеми с парите и тяхната липса, проблеми с хората около вас, семейни проблеми, проблеми, свързани с представянето пред публика и много други.

Ако сте лекар, терапевт или човек, който помага на другите и имате нужда от бърз, научно подкрепен подход, който изцелява емоционални проблеми, чрез едновременна работа върху тялото и психиката, то ТЕС ще помогне на вашата практика. Последните изследвания в областта на невронауките, както и тези в областта на освобождаването на травмата, показват необходимост от цялостен терапевтичен подход – такъв, който разглежда тялото и психиката като едно цяло. Подход, който работи директно с тялото, за да му помогне да се освободи от редица емоционални и физически проблеми.

Сертифициращият курс ,който ще бъде проведен в Медицински Център Качествен Живот, ще ви запознае с техниките за емоционална свобода (ТЕС) в дълбочина и ще ви помогне да го прилагате самостоятелно или върху други хора – клиенти или пациенти. Важно е да знаете, че:

  • ТЕС не заменя това, което вече знаете, а допълнително обогатява практиката ви и ви пести време, нерви и пари.

  • ТЕС е инструмент и когато го усвоите на професионално ниво ще се радвате на по-добри, по-бързи и по-дълготрайни резултати за себе си и своите клиенти или пациенти.

  • ТЕС са лесен за прилагане и силно ефективен способ за справяне с редица проблеми като:

– стрес и напрежение
– липса на мотивация
– лошо управление на времето и вниманието
– отлагане и нежелание за важни неща в личен и професионален план
– трудности при полагане на грижи за себе си и за физическото и психическото здраве
– вътрешни блокажи
– проблеми със съня
– невъзможност за преодоляване и контролиране на емоции като гняв, тревожност, апатия, различни страхове и фобии
– депресивни състояния
– постравматично разстройство и много други

ТЕС е лесен за овладяване, но има своите специфични тънкости и особености.
Семинарът е насочен към хора, които са стъпили здраво на земята и търсят баланса между физиката, психиката и емоциите.
Провежда се в сътрудничество с Българската асоциация за разпространение на енергийната психология (БАРЕП) и EFTMR Academy (Великобритания).

Участниците ще получат:
• Сертификати за първо и второ ниво на владеене на ТЕС
• Всички необходими работни материали
• Частични аудиозаписи от семинара
• Едногодишно безплатно членство в БАРЕП
• Поместване на контактите им на уебсайта на БАРЕП
• Кафе паузи
• И други.

Остават още:

Ден(а)

:

Час(а)

:

Минути(и)

:

Секунди(и)

Записване

Обучение