+359878941010 manager@qlife.bg
Изберете страница
Лицензирано професионално обучение по ЮМЕЙХО терапия

Информация

Обучението  се  провежда в следният ред:

Запознаване с основите на юмейхо

  • Характеристика на Юмейхо
  • Базова техника / 100 похвата /
  • Влияние на Юмейхо  върху човека
  • Видове размествания / десен, ляв и комбиниран тип /
  • Какви заболявания причинява хълбочното разместване
  • Диагностика според юмейхо
  • Наместващи техники  /манипулации/, тракции – как, защо и редът на изпълнение според индивидуалната биомеханика и мускулен тонус и възраст и нарушеното равновесие.

Времето за обучение е винаги индивидуално за всеки ученик, но минимум по 80 часа на степен. Цената се определя от броя часове – за информация: 0878941010.

Важно!

Всеки, който има желание да изучава и прилага юмейхо, трябва е готов да се отдаде напълно на идеята, че чрез действията си ще работи за подобряването на физическото и психическото здраве на хората! Трябва да е готов да  проявява търпение и любознателност и да се научи да печели доверие чрез знанията и уменията си! Всяко действие по време на прилагането на ЮМЕЙХО се базира на усвоените базови техники, на разбиране на теорията за центъра на тежестта и осмислянето на мъдростта  на метода.

Условията за обучение и практикуване на Юмейхо са: на всеки две години трябва да се защити степента, която е получена пред представител упълномощен от Центъра за превантивна медицина в Токио – Япония.

Не носим отговорност за лица, които неправилно използват и извършват наместващи техники, манипулации и  похвати на  юмейхо метода!

Условия за участие

Навършени 18 години и завършено средно образование

1. автобиография
2. доводи за вашето решение, че желаете да изучавате Юмейхо /мотивация/
3. две снимки
 

Записване

Обучение

Валентин Мирчев

Юмейхо терапевт

Валентин Мирчев