+359878941010 manager@qlife.bg
Изберете страница

Пулсова диагностика

Веда Пулс е апаратно-програмен комплекс (АПК) за пулсова диагностика, който обединява традиционната медицина и постиженията на съвременната медицинска наука. Основавайки се на интегралния подход, Веда Пулс предлага както инструмент за анализ на функционалното състояние, така и цял арсенал от средства, предназначени за рехабилитация. 

Електрическите и механични явления протичащи в сърцето моделират поведението на пулсовата вълна. С помощта на математически методи се анализира езикът на сърдечния ритъм. Това позволява да се оцени работата на отделните органи и системи в организма на пациента. Веда Пулс анализира природната конституция на човека и идентифицира нарушения баланс във неговите системи, подсистеми и вътрешни органи.

Още информация

След завършения анализ, клиентът се пренасочва към специалисти в Медицински Център Качествен Живот за провеждане на комплекс от възстановителни и терапевтични процедури, съгласувани с лекари в съответната област. При необходимост се препоръчва подходящ режим на хранене, изготвен от лекар-диетолог, спортни практики, йога, медитация, масаж, ароматерапия, фитотерапия и други за постигане на по-хармоничен и здравословен начин на живот.

Цена: 200 лв.

Други диагностики

Доброто здраве започва от тук!

Запазете си час още за същия ден! 

+359 878 94 10 10

manager@qlife.bg

Бул. Витоша 164, София, България

Диагностика

Какво да вземете с Вас при визитата си

За да поставят най-точна диагноза и лечение, нашите специалисти се нуждаят от възможно най-детайлна информация за Вашето състояние. За да улесните този процес е добре да помислите и за следните неща: 

N

Вашият здравен картон

Желателно е да вземете със себе си Вашият здравен картон, където се съдържа информация за Вас. В случай, че нямате такъв или не може да го намерите, не се притеснявайте - той е желателен, но не задължителен.

N

Предишни изследвания

Ако имате проведени предишни изследвания с поставени диагнози и проведени лечения - желателно е да вземете с Вас цялата документация.

N

Предписани медикаменти и помощни средства

Запишете на лист какви медикаменти взимате в момента и колко често. Също така е желателно да уведомите лекуващото лице за изпозлването на помощни средства като шини, ортези, протези и др.

Д-р Свилен Калинов

ВедаПулс пулсова диагностика