Бул. Витоша 164, София, България

Телефон за контакт: +359878941010

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
Рефлексотерапия

Прилагането на масаж като средство за лечение на различни заболявания се използва от дълбока древност.  Масажното изкуство включва множество масажни действия (похвати), специално подбрани и усъвършенствани за третиране на т.нар. биологично активни точки (БАТ), познати още като „Цубо“ или „Жизнени точки“.  По данни на източната медицина и според най-новите изследвания върху кожата са регистрирани към настоящия момент над 1000 такива точки, които освен по меридианите са разположени и извън тях. Третирането на биологично активните точки стимулира т.н жизнена енергия „ки“ , на японски „чи“ или „ци“ на китайски. В случаите на блокиране, задържане на енергия в някои точки от тялото се проявява дискомфорт, напрежение и болка. Стимулирането на потока енергия намалява болезнените зони като се засилва самолекуващата сила на организма. Което боди до балансирано психо-физическото състояние на човека и подобрена  дейност на вътрешните органи и системи. Хармоничното протичане на енергията във тялото е гаранция за добро здраве.

Методиката на масажа е комбинация от рефлексотерапия и акупресура . Насочена към грижата за тялото и индивидуалните му характеристики.  Подпомага възстановителните механизми на организма.

 

Специалист: Любов Попова, придобита квалификация към Национална Спортна Академия „Васил Левски“  - следдипломна програма  на обучение  Масаж – Рефлексотерапия.

Приемно време: графикът варира, за контакт с Медицински Център Качествен Живот:

+359 878941010

Цена:

-  Терапия на цялото тяло с продължителност 60 мин. 

-  Терапия на част (зона) на тялото с продължителност 40 мин.