+359878941010 manager@qlife.bg
Изберете страница

Ти-тап гимнастика

Какво представялва Ти-тап гимнастиката

 

Ти-Тап е цялостен метод на движение или гимнастика, която възстановява тялото отвътре-навън. Тя помага за намаляване на възпалението в тялото, стяга мускулите, изправя стойката, подкрепя гръбнака. Методът е изключително подходящ за хора, страдащи от хронични проблеми, изтощение и обездвижване. Ти-Тап се различава от другите видове гимнастика по това, че при всяко упражнение, е упражнение за цялото тяло, включва само до 8 повторения на страна, помага за раздвижването на лимфата и освобождаване от токсините, подобрява комуникацията между двете мозъчни полукълба и между мозъка и частите на тялото.

Хора със сериозни хронични, в това число автоимунни и хормонални проблеми споделят, че Ти-Тап е единственото, което им помага да се изправят на крака и да водят нормален активен живот. Специфичната стойка и последователност от упражнения във всяка Ти-Тап тренировка помага за преодоляване на болките в гърба и коленете (в рамките на няколко тренировки), изгражда бързо мускулите на торса и повишава плътността на костите (особено важно за жените с напредване на възрастта). За да усетите благоприятните ползи на Ти-Тап и да заздравите и стегнете тялото си, е достатъчно да отделяте по 20-30 минути, три-четири пъти седмично.

А най-хубавото е, че независимо къде се намирате в България, можете да се запишете на редовните седмични онлайн тренировки по Ти-Тап.

За кого е подходяща програмата

Гимнастиката Ти-Тап е подходяща за всеки, независимо от неговото физическо състояние в момента, включително от бременни и млади майки, хора с влошено физическо състояние и нарушена мобилност, хора с автоимунни и други хронични проблеми, които страдат от постоянна умора и изтощение, както и от хора, водещи активен и пълноценен начин на живот. Ти-Тап няма противопоказания. Гимнастиката ще ви помогне да подобрите състоянието си в момента и по-пълноценно да се наслаждавате на нещата, които обичате.

Специалист

Гергана Радович

Гергана Радович е единственият Ти-Тап треньор в България и единственият Мастер треньор извън Северна Америка. Ти-Тап промени нейния живот и тя дълбоко вярва, че това може да се случи с всеки, който избере да отделя само по 20-30 минути няколко пъти седмично.

Посетете ни

Използвайте формата за записване или се обадете на някои от нашите телефони, за да си запазите час за съответната услуга. Очаквайте отговор от нас в най-кратки срокове.

Запазете си час

Терапия