+359878941010 manager@qlife.bg
Изберете страница
Зорница Гюрова

Холистичен консултант

За мен

Зорница Гюрова е холистичен консултант, специалист в работа с подсъзнанието, сертифициран преподавател по техниките Метафизична Анатомия и ТетаХийлинг

Помага на жените да се освободят от всички страхове и блокажи, които им пречат да имат живота, за който мечтаят.

Помага им да се чувстват спокойни и балансирани, с повече енергия, да имат ясен фокус към какво се стремят и да го постигат, да имат крепко здраве, удовлетворяващи отношения, романтична връзка или семейство, цели и планове за бъдещето или просто искат да печелят повече пари в своята кариера или бизнес.

Това, което отличава нейната работа от всички други е, че благодарение на нейния 9 годишен опит, тя  използвам работещ алгоритъм за постигане на цели. Това, което още я отличава е, че използва най-новите тенденции в методите за подсъзнателна трансформация.

Благодарение на това, нейните клиенти получават трайни и доказани във времето резултати. Постигат здраве, удовлетворяващи и изпълващи отношения, по-добро здраве, финансов ръст и развитие на бизнеса.

Моята лична история

Всичко, което давам на моите клиенти го правя и аз, минала съм през всеки един етап. Винаги съм знаела, че имам нещо специално да правя в този живот. Усещах го от много малка. Дълги години се лутах и търсех, животът ми бе низ от провали, насилие, гняв и болка. Работех неща, които не ми харесваха, разведох се след 10 години брак, неудовлетворена бях от образованието, което завърших, влизах в недостойни връзки, бях безпомощна и безсилна да управлявам живота си, чаках нещата да се ми се случат, нямах път, нямах цел, нямах посока. Събитията ескалираха, провали се бизнесът ми, провалих се и като наемен работник и ежедневието ми стана борба за физическо оцеляване. През 2009г. се принудих да напусна страната и да потърся спасение в чужбина.

През 2011г. вече бях в критично положение – сама в чужбина, работеща трета година по 16 часа всеки ден, без почивен ден, без конкретна диагноза, прекършена емоционално, физически се разпадах, чувствах се като в капан, без изход, исках да изчезна, да спра да съществувам. И тогава случайно разбрах за ТетаХийлинг. Само след две Тета сесии аз почувствах огромна разлика. Гневът изчезна, промените започнаха веднага и бях завладяна от желание за живот. Сякаш от раменете ми падна огромна тежест и се събудих от дълбок сън. Почувствах отново тялото си, видях света, светлината, живота…..летях…

Така взех решение да се посветя на ТетаХйилинг. Изчетох всичко налично, тогава все още нямаше нищо на български, започнах да правя упражненията от книгата и да планирам промяна в живота си. Бях грабната, беше любов от пръв поглед, сърцето ми просто ЗНАЕШЕ. За това мечтаех от малка, въпреки, че още не го осъзнавах. Започнах да прилагам метода и с други хора, резултатите не закъсняха и аз уверено продължих напред. През 2014г. преминах първото си инструкторско обучение при Ваяна Стайбъл в Лондон и започнах да преподавам професионално. От този момент аз се отдадох изцяло и напълно на това, да мога да помогна на колкото се може повече хора, които желаят промяна. Продължавам да уча в ThetaHealing Institute of Knowledge и до днес. Интересувам се от квантова физика и астрология. Мечтата ми е да живеем в един по-добър свят и всеки ден се стремя да допринасям за промяната на поне един човек.

Следващият ми личностен скок беше през 2017г. Запознах се с метода Метафизична Анатомия, който няма аналог в света и реших на всяка цена да го въведа в България.

Създадох Тета Център – Зорница Гюрова във Варна, моето слънчево място. Каня различни специалисти да споделят своите знания и техники. Днес вече имаме филиали в София, Пловдив, Кипър и Гърция. Пътувам непрекъснато, преподавам в България и чужбина. Работата ми носи удоволствие, срещи с изключителни хора, места и събития.

Председател съм на Българската асоциация за развитие на метода ТетаХийлинг – БАРТ

 

^

Основател е на Училището за осъзнато майчинство, където от 2012г. години работи с бъдещи и настоящи майки за освобождаване от страхове, пречки и блокиращи убеждения чрез методите за подсъзнателна трансформация.

^

От 2013г. е сертифициран практикуващ метода ТетаХийлинг към американския университет ThetaHealing Institute of Knowledge THInK

^

От 2014г. е сертифициран преподавател на метода ТетаХийлинг към THInK

^

От 2018г. е сертифициран практикуващ специалист по Метафизична Анатомия – МАТ техника

^

От 2019г. е сертифициран невротерапевт от АДЕА център за неврофийдбек и невротренинг Учредител и председател на Българската асоциация за развитие на метода ТетаХийлинг в България – БАРТ

^

От 2020г. е сертифициран Онлайн преподавател на метода ТетаХийлинг към THInK

^

От 2020г. е сертифициран преподавател МАТ1 – Метафизична Анатомия

Признания и Награди

9 годишен опит в работата с подсъзнанието и създаден 100% работещ алгоритъм за промяна.

Над 10 000 часа проведени сесии с кленти и сертифицирани обучения.

Прилагам винаги най-новите и модерни тенденции в работата с подсъзнанието.

Над 1000 консултирани клиенти – променени животи и сбъднати мечти.

Използвам доказано работещ алгоритъм за работа, даващ гарантирани, предвидими и измерими резултати.

98% резултати в моите програми – доказани и трайни във времето резултати.

Контакти