+359878941010 manager@qlife.bg
Изберете страница

Антицелулитен масаж

Целта на антицелулитния масаж е да се редуцират целулитните натрупвания, като се стимулира метаболизмът. Желателно е да се съчетава с подходящи хранителни добавки, хранителен режим и двигателен режим за по-добри и по-дълготрайни резултати.организма и елиминиране на умората. 

Масажът е подходящ за лечение и профилактика във всяка възраст. Включва масаж на целите долни крайници, лумбо–сакралната област на гърба и корема.

Противопоказания

  • Открити рани 

  • Инфекции

  • Тумори

  • Вътрешни кръвоизливи

  • Разширени вени 

Ползи:

Подобрява кръвообръщението и лимфообръщението
Увеличаване на притока на кислород в обработваната зона
Изглаждане на кожата

Пакети и цени

Специалист

Симона Богданова

Симона Богданова завършва кинезитерапия през 2017 г. в НСА „Васил Левски“, като приключва специализацията си по кинезитерапия в педиатрия през 2018 г. От 2015 г. до 2017 г. е част от екипа на СПА център, където извършва лечебен масаж, антицелулитен масаж.

Специалист

Ива Лазарова

 

 

Ива Лазарова е организационен психолог, нутрициолог и създател на програмата „Здраве чрез танц“. От 2018 година практикува мануална терапия с фокус върху анти-стрес и лечебни процедури на глава и тяло. Енергията й е изключително успокояваща и балансираща, което допълнително помага на тялото и психиката да отпочинат и да се възстановят от натрупаната умора, стрес и дисбаланс в ежедневието.

 

Посетете ни

Използвайте формата за записване или се обадете на някои от нашите телефони, за да си запазите час за съответната услуга. Очаквайте отговор от нас в най-кратки срокове.

Запазете си час

Терапия