+359878941010 manager@qlife.bg
Изберете страница

Лечебен арома масаж

Арома масаж е техника, специално създадена за справяне с предизвикателства като високи нива на стрес, токсичност, способността на тялото за справяне с възпаления и проблеми на вегетативната нервна система.

Най-висок клас етерични масла се прилагат по енергийните меридиани на гърба и рефлексните точки по краката, чрез специална масажна техника и активиране на рецепторите за аромат, които са директно свързани с лимбичната система- областта на мозъка, която се занимава с трите ключови функции: емоции, спомени и възбуда. Техниката използва успокояващи ритмични движения за активиране на рефлексологични точки, за да отпусне тялото и ума. Тази техника се различава от традиционния масаж, тъй като действа директно върху нервната система, създавайки по-дълбоко усещане за баланс и релаксация.

Подходяща е за възстановяване на хомеостазата; за дълбока релаксация на тялото и ума, намалявайки безпокойството и стреса; укрепва имунната система; детоксифицира тялото; намалява възпалението; поддържа здравата функция на нервна система.

Цени

Посетете ни

Използвайте формата за записване или се обадете на някои от нашите телефони, за да си запазите час за съответната услуга. Очаквайте отговор от нас в най-кратки срокове.

Запазете си час

Терапия