+359878941010 manager@qlife.bg
Изберете страница

За медицински център „Качествен живот“

Медицински Център Качествен Живот е гостоприемен дом за холистично здраве, в който се изповядва максимата, че всеки човек има право да е здрав.

Цялостна грижа за здравето на съвременния човек през погледа на традиционната и интегративната медицина.

Медицински Център Качествен Живот е гостоприемен дом за холистично здраве, в който се изповядва максимата, че всеки човек има право да е здрав. Това е място, където нашите клиенти могат да получат най-ценното нещо за поддържане на „здрав дух в здраво тяло“.

Освен в класическите методи на лечение ние вярваме и използваме интегративния подход като медицинска практика, който категорично потвърждава важната роля на тясната взаимовръзка между специалист и пациент. Основавайки се на научни доказателства и обединявайки качествени здравни диагностики, лечебни терапии и професионални обучения, имаме за цел да повишим ефективността на лечението и качеството на живот на всеки наш клиент.

Здравето не е осезаемо понятие, което можем да докоснем и да задържим в ръцете си. То изисква осъзнаване на индивидуалната роля за личното здраве чрез диагностична профилактика, поемане на лична отговорност за своето здраве чрез терапевтично поддържане, воля и постоянство в делата за здраве чрез образователни тренинги.

Медицински Център Качествен Живот предлага комбинация от класически методи и практики, иновативни похвати, цялостен подход от разнообразни терапевтични техники от алтернативната медицина и холистични услуги, насочени към здравето на съвременния човек. Също така в Центъра се провеждат тематични обучения, семинари и тренинги, ориентирани към търсене на хармония и баланс на физическото и душевно здраве, както и информираност за един по-добър и качествен живот. 

Нашите специалисти

За всяка една от нашите услуги работим с квалифицирани специалисти, които в своите оздравителни програми включват и значителна част от висококачествените хранителни добавки на CaliVita® International.

Медицински Център Качествен Живот е проект на CaliVita България

Целта е извеждане на следващо ниво мисията на Компанията за здравословен начин на живот.

N

Опитни професионалисти

N

Качествено обслужване

N

Интегративен подход

N

Уютна обстановка

N

Комплексна грижа

N

Индивидуално отношение

Проверете дали имаме подходяща терапия за Вас!

"В Медицински Център Качествен Живот се стремим да прилагаме старателно интегративния подход в грижата за здравето на нашите пациенти. Услугите, които предлагаме, съчетават успешните практики на традиционната и алтернативна медицина, като по този начин третираме всеки проблем комплексно, търсейки първопричината и различните варианти за лечение. Вярваме, че холистичният подход се изразява в правилна диагностика на състоянието на организма, подходяща терапия и обучения в различни практики за самолечение и поддържане на  добро здраве."

Вили Хубенова

Founder & CEO

Доброто здраве започва от тук!

Запазете си час още за същия ден!

Понеделник - петък - 09:00 - 17:00 ч.

+359 878 94 10 10

manager@qlife.bg

Бул. Витоша 164, София, България