+359878941010 manager@qlife.bg
Изберете страница

Изчистване на чакрите

Чакрите са енергийни вихри в човешкото тяло, които провеждат енергията от междуизмерните тела във физическото тяло. Те отговарят за баланса на енергиите в двата плана, както и за баланса на ендокринната система и органите. В човешкото тяло има седем основни чакри, всяка от които е свързана с жлеза и отговаря за конкретни органи. При емоционални и ментални, както и духовни дисбаланси и проблеми, в чакрите се образуват блокажи и те не могат свободно да провеждат нужната енергия за тялото и органите. Всяка чакра синтезира определени като количество и качество енергии и когато има замърсявания, тя престава да провежда всички енергии, които синтезира. По този начин емоционалните, менталните и духовните блокажи се проявяват като заболявания във физическото тяло. 

Ползи:

Помага при провеждане и захранване с живителната енергия всички органи и физиологични системи;
Облекчава усещането за безнадеждност при заболявания, и не само;
Съдейства за осъзнаването на това, че човек е нещо повече от физическото тяло;
Възстановява потока на енергия между органите в тялото;
Препоръчва се при всякакви неразположения на физическо ниво, включително емоционални дисбаланси, ментални грешни модели и убеждения и др.;
Допринася за пробуждане на вътрешната сила за самовъзстановяване на тялото и способността за промяна и сътворяване на човешкия индивид.

Кога се нуждаем от терапията

При голямо замърсяване чакрата блокира и се затваря или започва да се върти в неправилна посока. Затова е важно изчистването на чакрите, за да може да се поддържа висок енергиен и физически баланс. Работи се на енергийно ниво, осъзнават се и се премахват съответващите на работата на чакрата блокажи.
Работата на всяка от основните 7 чакри може да бъде диагностицирана радиестезично или с Веда пулс.
​​Всяка чакра е свързана с определени теми от живота ни и това показва къде има блокажи. Също е свързана с жлези и отговаря за конкретна физиологична ситема или орган. Изчистването/лечението полага основата на здрав и осъзнат живот.
Тялото става все по-еластично и грациозно чрез практикуването на танца и буквално се учи да се движи по-красиво. Жената усеща лекота, елегантност и самоувереност, когато танцува и това приятно усещане остава дълго след като часът по танци приключи. Осъзнаването на тялото, което идва от танца, често предизвиква емоционална реакция. Жените с понижено самочувствие започват да почитат телата си. Съзнанието на притеснените от теглото си жени се отпуска и те се чувстват удобно в тялото си, комфортно с корема и бедрата си, независимо от тяхната форма. Жените стават по-чувствени и започват да оценяват положително своите естествени извивки и женски форми на тялото.

Пакети и цени

Специалист

Ива Кайтазова

От 2009 г. активно започнах да преподавам духовни практики и да водя светлинни медитации. Идеята зад всичко това е човек да встъпи в собствената си сила, да намери най-подходящия начин за себе си да се справя с емоционални, ментални, душевни и духовни проблеми, блокажи, грешни убеждения и др.

Посетете ни

Използвайте формата за записване или се обадете на някои от нашите телефони, за да си запазите час за съответната услуга. Очаквайте отговор от нас в най-кратки срокове.

Запазете си час

Терапия