+359878941010 manager@qlife.bg
Изберете страница

Гергана Радович

 

холистичен терапевт и специалист по съня

За мен

Аз съм Гергана Радович и съм холистичен терапевт и специалист по съня.

Помагам на заетите хора да подобрят фокуса и продуктивността си като обърнат внимание на качеството на своя сън. Неотдавна излезе и моята първа книга „Фабрика за сън. Холистична програма за постигане на мечтания сън“, придружена от „Дневник на съня“.

Първата част от моя професионален път премина като авиационен инструктор. Имам 15-годишен опит в управлението на стреса, умората и съня на летателните екипажи и други категории авиационен персонал. Провела съм стотици курсове в областта на човешкия фактор, управлението на стреса и съня, както в авиационната сфера, така и след това.

Другото нещо, в което дълбоко вярвам, е единството между ум, душа и тяло и начинът ми на работа отразява това. Създател съм на EnePsy – холистична система за подобряване на съня и качеството на живот, която се опира на три основни стълба: емоционален баланс, пълноценен сън и добър жизнен тонус.

Методите ми на работа включват научно-доказани и емпирично подкрепени техники от коучинга, енергийната психология, когнитивно-поведенческата терапия, невролингвистичното програмиране, психотерапията, различни методи на движение и други, които водят до ефективни и трайни резултати.

Благодарение на това, клиентите ми постигат бързи и устойчиви във времето резултати като пълноценен сън, добър фокус и концентрация, висока мотивация, професионално израстване, лично удовлетворение, вътрешна устойчивост, добра лична дисциплина, умения за ефективна комуникация, подобряват качеството си на живот и успешно реализират личните и професионалните си цели.

Членувам в няколко международни организации като Европейското дружество за изследване и медицина на съня, Европейската асоциация по авиационна психология и Американската асоциация за енергийна психология. 

Как мога да ти бъда полезна?

„Срещите с Гергана ми вдъхваха много позитивизъм и увереност по пътя ми към промяната. Работата върху определените моменти от миналото, които са довели до състоянието ми, доведе до тяхното освобождаване. Тя ме научи как да работя сама върху такива травмиращи случки с ТЕС. Това,че винаги ми казваше, че мога да разчитам на нея по всяко време, ми вдъхваше много сила и спокойствие. Спрях да мисля постоянно дали тази нощ ще спя и как ще се чувствам на другия ден. Започнах да се радвам на малките неща около мен. Започнах да игнорирам хора и ситуации ,които биха ме натоварили емоционално“ - Наталия.

^

Ако ти си...

  • Предприемач или собственик на успешен бизнес…
  • Корпоративен служител…
  • Родител с деца и кариера…

Който страда от трудно заспиване или безсъние през нощта и липса на фокус и концентрация през деня, мога да ти помогна да промениш това. 

Свържи се с мен за първоначална оценка на качеството на твоя сън и постави основите на по-доброто здраве и пълноценен сън, от които се нуждаеш, за да се радваш на щастлив, смислен и удовлетворяващ живот.

^

Магистърска степен по когнитивна наука

Нов български университет, София

^

Магистърска степен по авиационна техника и технологии

Технически университет, София

^

Сертифициран практик по клиничен ТЕС, преподавател по ТЕС

^

Член на Европейско дружество по медицина на съня (ESRS), Европейска асоциация по авиационна психология (EAAP) и Американската асоциация за развитие на енергийната психология (АСЕР).

Контакти