+359878941010 manager@qlife.bg
Изберете страница

Камелия Герова

Боуен терапевт, практик с методите на Енергийната психология и Пренареждане на матрицата, реджуванс масаж на лице – дълбок естествен лифтинг

За мен

Камелия работи с методите на Енергийна психология и методът Пренареждане на матрицата от 2015 година. Боуен терапевт след преминаване на  обучение по анатомия, физиология и кинезиология  към НСА, както и едногодишен курс за обучение по Боуен терапия. 

За Камелия е важно и клиентите й да излъчват своята вътрешна красота, за тази цел използва Реджуванс масаж на лице, който подобрява  тургора на кожата на лицето, оформя контура и стимулира мускулатурата и производството на колаген. 

Чрез методите, които използва, постига добри резултати в сравнително кратки срокове.

Към какво се стремите в професионалната си практика и от какви принципи се водите в работата си с пациентите – личният ви подход към тях.

Водещо в моята практика мото е „Всеки е индивидуална вселена“ – подходът към всеки клиент е индивидуален и изцяло насочен към неговите емоционални и физически проблеми, за да може да се получи баланс и да се възвърнат естествените настройки за цялост и хармония на организма.

 Целите, които си поставям в работата ми с клиентите са възвръщане на първоначалните настройки на организма и балансиране на тялото и ума.

Контакти

Тел.:
Имейл: