+359878941010 manager@qlife.bg
Изберете страница

Консултация с педиатър

Консултацията с педиатър в Медицински Център Качествен Живот се извършва от педиатри с дългогодишен опит в работата с деца с различни здравословни проблеми. Гарантираме максимално внимание, грижа и отговорност към пациентите и техните родители, като се стараем да бъдем възможно най-щадящи по отношение на нежеланите странични ефекти на прилаганите терапевтични методи, като същевременно се стремим към максимален ефект. При необходимост, препоръчваме лабораторни изследвания за прецизна диагностика и последващо извънболнично лечение. Стремим се да прилагаме природни формули на лечение и хранителни добавки с органичен произход, които при необходимост съчетаваме с подходящи медикаменти. Извършваме контролни прегледи с цел проследяване състоянието на детето и резултата от приложеното лечение. Обръщаме особено внимание на профилактичната педиатрия и на превенцията на социално-значимите заболявания.

Цена: 75 лв.

Д-р Екатерина Бърлиева

Д-р Екатерина Бърлиева

Детски кардиолог и педиатър

Д-р Бърлиева е завършила ВМИ, София. Придобива специалност „Детски болести“, а по-късно и „Детска ревмокардиология“. Дълги години практикува в Университетска Детска Болница – София, като същевременно преподава в Катедрата по Педиатрия в МА, София. Консултант е по детски болести и детска кардиология в ДКЦ „Софиямед”, София.

Диагностициране на проблеми като:

Ранно откриване и своевременно лечение на неврологични заболявания в ранната възраст

Профилактика на рахита

Диагностично уточняване при проблеми с говора

Съвети за отглеждане на здраво бебе

Своевременни мерки при нарушения в растежа и развитието на детето

( отклонения в ръст, тегло, обиколка на главата), диагностично уточняване при изоставане в НПР)

Укрепване на имунитета

Съвети за рационално, здравословно хранене

Нощно напикаване

Други диагностики

Доброто здраве започва от тук!

Запазете си час още за същия ден! 

+359 878 94 10 10

manager@qlife.bg

Бул. Витоша 164, София, България

Диагностика

Какво да вземете с Вас при визитата си

За да поставят най-точна диагноза и лечение, нашите специалисти се нуждаят от възможно най-детайлна информация за Вашето състояние. За да улесните този процес е добре да помислите и за следните неща: 

N

Вашият здравен картон

Желателно е да вземете със себе си Вашият здравен картон, където се съдържа информация за Вас. В случай, че нямате такъв или не може да го намерите, не се притеснявайте - той е желателен, но не задължителен.

N

Предишни изследвания

Ако имате проведени предишни изследвания с поставени диагнози и проведени лечения - желателно е да вземете с Вас цялата документация.

N

Предписани медикаменти и помощни средства

Запишете на лист какви медикаменти взимате в момента и колко често. Също така е желателно да уведомите лекуващото лице за изпозлването на помощни средства като шини, ортези, протези и др.

Специалист

Д-р Джина Дундова

Педиатър и детски невролог
Приемно време: всеки четвъртък 12:00-19:30 часа