+359878941010 manager@qlife.bg
Изберете страница

Рефлексо-терапия

Прилагането на масаж като средство за лечение на различни заболявания се използва от дълбока древност.  Масажното изкуство включва множество масажни действия (похвати), специално подбрани и усъвършенствани за третиране на т.нар. биологично активни точки (БАТ), познати още като „Цубо“ или „Жизнени точки“.  По данни на източната медицина и според най-новите изследвания върху кожата са регистрирани към настоящия момент над 1000 такива точки, които освен по меридианите са разположени и извън тях. Третирането на биологично активните точки стимулира т.н жизнена енергия „ки“ , на японски „чи“ или „ци“ на китайски. В случаите на блокиране, задържане на енергия в някои точки от тялото се проявява дискомфорт, напрежение и болка. Стимулирането на потока енергия намалява болезнените зони като се засилва самолекуващата сила на организма. Което боди до балансирано психо-физическото състояние на човека и подобрена  дейност на вътрешните органи и системи. Хармоничното протичане на енергията във тялото е гаранция за добро здраве.

Ползи:

Методиката на масажа е комбинация от рефлексотерапия и акупресура . Насочена към грижата за тялото и индивидуалните му характеристики. Подпомага възстановителните механизми на организма.

Цена

При изготвяне на програмите задължително се извършва първичен преглед. Останалите  диагностики се правят само при необходимост и с 30% отстъпка.

Посетете ни

Използвайте формата за записване или се обадете на някои от нашите телефони, за да си запазите час за съответната услуга. Очаквайте отговор от нас в най-кратки срокове.

Запазете си час

Терапия