+359878941010 manager@qlife.bg
Изберете страница

Съвременна биорезонансна диагностика

Човешкото тяло се състои от множество клетки, които непрекъснато растат, размножават се, делят се, регенерират и накрая умират. В процеса на делене, клетките се обновяват. При процеса на клетъчното делене и обновяване, заредените частици от и около ядрото, като основна част от клетката, се движат и променят с висока скорост, като излъчват непрекъснати електромагнитни вълни.   Високотехнологичният анализатор е теоретично основан върху квантовата медицина и използва научните постижения в електронната техника за отчитане и анализ на специфични електромагнитни сигнали (слабото магнитно поле на човешката клетка). Тези сигнали представляват специфично състояние на човека и на базата на анализа се отчита здравният статус на организма и проблемните зони в техния най-ранен стадий. Това е един от най-съвременните апарати за биорезонансна диагностика, който предоставя нови възможности в сферата на материалните анализи и показва, че отчетените резултати при приложението му надвишават възможностите на традиционните изследвания и съществуващите медицински практики.

Бърз, точен, неинвазивен метод за спектрален анализ, подходящ при следене на действието на медицински и други здравни продукти и практики и при проверка на здравословното състояние.

Цена: 75 лв.

Продължителност: 30 мин.

Основно се анализират около 30 органи и системи, част от които са:

Чрез профилактика и вземане на своевременни здравни мерки, можем ефективно да предотвратим развитието на различни хронични заболявания.  

сърдечно-съдови и мозъчно-съдови системи

чернодробна функция

функция на панкреаса

белодробна функция

заболявания и минерална плътност на костите

кожа

функция на стомашно-чревния тракт

функция на жлъчния мехур

бъбречна функция

ревматоидни костни заболявания

кръвна захар

тежки метали

токсини в организма

витамини и микроелементи

ендокринна система

имунна система

гинекология или мъжка сексуална функция

анализ на гърдата

Доброто здраве започва от тук!

Запазете си час още за същия ден! 

+359 878 94 10 10

manager@qlife.bg

Бул. Витоша 164, София, България

Диагностика

Какво да вземете с Вас при визитата си

За да поставят най-точна диагноза и лечение, нашите специалисти се нуждаят от възможно най-детайлна информация за Вашето състояние. За да улесните този процес е добре да помислите и за следните неща: 

N

Вашият здравен картон

Желателно е да вземете със себе си Вашият здравен картон, където се съдържа информация за Вас. В случай, че нямате такъв или не може да го намерите, не се притеснявайте - той е желателен, но не задължителен.

N

Предишни изследвания

Ако имате проведени предишни изследвания с поставени диагнози и проведени лечения - желателно е да вземете с Вас цялата документация.

N

Предписани медикаменти и помощни средства

Запишете на лист какви медикаменти взимате в момента и колко често. Също така е желателно да уведомите лекуващото лице за изпозлването на помощни средства като шини, ортези, протези и др.

Специалист

Д-р Екатерина Бърлиева

Педиатър и детски кардиолог
Приемно време: всеки четвъртък 12:00-19:30 часа