+359878941010 manager@qlife.bg
Изберете страница

Класически масаж

Класическият масаж съчетава всички ползи на масажа като настискът не е прекалено силен. Може да има общорелаксиращо действие, да се прилага при различни болки, отоци, сраствания, както и да се използва за възстановяване на физическото и психическото състояние.

При този вид масаж се обработва подробно мускулатурата на тялото, релаксира се нервната система, подобрява се кръвообръщението и лимфопотокът. Повлияват се и редица болки, симптоми и заболявания. Класическият масаж помага при болки в гърба, кръста, врата, при нервно напрежение, умора, мускулна треска, безсъние, предменструален синдром, мускулен дисбаланс. Успешно може да се прилага и при дискови хернии (когато не са в остра фаза), протрузии, фибрози, миозити, отоци и др. За различните заболявания са необходими различен брой процедури с различна продължителност.

Ползи:

Подобрява кръвообръщението и лимфообръщението
Стимулира на обмяната на веществата и елиминира отпадните продукти
Регулира съдовия тонус
Подобрява трофиката на мускулите и повишава работоспособността им
Подобрява психоемоционалното състояние

Пакети и цени

Специалисти

Георги Казанджиев

Георги Казанджиев

Георги Казанджиев завършва следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ в  гр. София. Той е магистър по Спортен  мениджмънт и Спорт за високи постижения. Има дългогодишен опит като треньор в България, САЩ и Белгия.

Ваня Пейчева

Ваня Пейчева, известна като A Divaya Vanaya, поради холистичният й природосъобразен начин на живот, e SPA терапевт и масажист. Магистър е по SPA култура източни и аква практики към Национална Спортна Академия “Васил Левски”.

Посетете ни

Използвайте формата за записване или се обадете на някои от нашите телефони, за да си запазите час за съответната услуга. Очаквайте отговор от нас в най-кратки срокове.

Запазете си час

Терапия