+359878941010 manager@qlife.bg
Изберете страница

Терапии

Комбинация от класически методи и практики, иновативни похвати, цялостен подход от разнообразни терапевтични техники от алтернативната медицина и холистични услуги, насочени към здравето на съвременния човек.

Отпуснете се

Насладете се

Нашите терапии

Центърът предлага разнообразни терапевтични услуги, както от класическия здравен сектор, така и от холистичната медицина, насочени към здравето на съвременния човек.

Аурикулотерапия

Аурикулотерапията е източен лечебен метод, въздействащ на целия организъм чрез обработване на енергийните точки на ушната раковина с различни методи.

НАУЧЕТЕ ОЩЕ

Индивидуални холистични програми

Помагат за постигане на увереност, емоционален и физически баланс и хармонично тяло за рекордно кратко време.

НАУЧЕТЕ ОЩЕ

Програми за по-добро здраве и дълголетие

Програми и за хора, които не са боледували от сериозни заболявания.

НАУЧЕТЕ ОЩЕ

Юмейхо терапия

Юмейхо терапията е известна още като Източен Божествен Масаж.

НАУЧЕТЕ ОЩЕ

Енергиен баланс чрез кинезиология

Кинезиологията използва мускулен тест на различни мускулни групи и помага по-доброто осъзнаване на енергийните блокажи.

НАУЧЕТЕ ОЩЕ

Лечебен анти-стрес масаж

Лечебният антистрес масаж (на гръб и/или лице и глава) е отлично средство за укрепване на здравето и постигане на физически и душевен баланс.

НАУЧЕТЕ ОЩЕ

Енергиен баланс чрез австралийски цветни есенции

Oказвa благоприятно действие върху здравето и общото състояние на човека.

НАУЧЕТЕ ОЩЕ

Диетология и лечебно хранене

Представена е най-подходящата за заболяванията кулинария. Всеки пациент получава  препоръка за приемане на органични…

НАУЧЕТЕ ОЩЕ

Рефлексотерапия

Прилагането на масаж като средство за лечение на различни заболявания се използва от дълбока древност.  Масажното изкуство включва множество специални масажни похвати.

НАУЧЕТЕ ОЩЕ

Боуен Терапия

Терапията Боуен се състои от нежни движения с палци и пръсти върху мускули и съединително-тъканни структури, директно върху кожа или върху леки дрехи.

НАУЧЕТЕ ОЩЕ

Индивидуални занимания по Йога

Една от най-древните науки – Йога разполага с фундаментални за здравето на човека познания. Практиката създава спокойна и балансирана вътрешна среда на организма.

НАУЧЕТЕ ОЩЕ

Арт терапия с инфографика

Не е нужно да умеете да рисувате! Всеки може да рисува нейрографика. Това е особено лесно в
лична сесия със специалист по нейрографика, за да можете да бъдете превеждани през всяка
стъпка от процеса и той да ви донесе желаните резултати.

НАУЧЕТЕ ОЩЕ

Лечебен арома масаж

Арома масаж е техника, специално създадена за справяне с предизвикателства като високи нива на стрес, токсичност…

НАУЧЕТЕ ОЩЕ

Гимнастика за бебета и бременни

Гимнастиката по време на бременност е важна за поддържане на метаболизма и подготовка за раждането. Масажът на бебето стимулират неговото нормално нервно-моторно развитие.

НАУЧЕТЕ ОЩЕ

Кинезитерапия при болки във врата и кръста

Болките в гърба са едни от най-честите оплаквания на съвременния човек поради заседналия и обездвижен начин на живот. Кинезитерапията помага за лечение и профилактика на болки в гърба и кръста.

НАУЧЕТЕ ОЩЕ

Антицелулитен масаж

Целта на антицелулитния масаж е да се редуцират целулитните натрупвания, като се стимулира метаболизмът. Желателно е да се съчетава с подходящи хранителни добавки, хранителен режим и двигателен режим за по-добри и по-дълготрайни резултати.

НАУЧЕТЕ ОЩЕ

Изчистване на чакрите

Чакрите са енергийни вихри в човешкото тяло, които провеждат енергията от междуизмерните тела във физическото тяло. Те отговарят за баланса на енергиите в двата плана, както и за баланса на ендокринната система и органите.

НАУЧЕТЕ ОЩЕ

Регресивна терапия

Мисловен акт на връщане към предишни времена, когато и да са били те, за да се възстановят спомени, които биха могли да имат негативно вли­яние върху сегашния живот и които вероят­но са източник на неговите симптоми.

НАУЧЕТЕ ОЩЕ

Освобождаване от кармични блокажи

Центрове за връзка с Вселената (Access Consciousness) e сбор от техники, инструменти и процеси, които променят живота: засилват способностите ни да създадем живота, който желаем. Следователно, да бъдем по-съзнателни в ежедневието. Премахват всички бариери, които сме издигнали към получаването.

НАУЧЕТЕ ОЩЕ

Лечебен масаж на гръб

Лечебният масаж е последователно дозирано механично дразнене, прилагано директно върху кожата с биофизичен и физиологичен ефект. Приложението му има за цел стимулиране механизма на защитните и резервните сили на
организма и елиминиране на умората.

НАУЧЕТЕ ОЩЕ

Кинезитерапия при постурални нарушения и сколиоза

Кинезитерапията е основно средство в лечението на постуралните нарушения при децата. Целта е да се подобри функцията на стабилизаторите на гръбначния стълб и да се преодолее мускулният дисбаланс.

НАУЧЕТЕ ОЩЕ

Дълбокотъканен масаж

При дълбокотъканния масаж се откриват и обработват участъците с по-високо напрежение, където подвижността е понижена или напълно липсваща, като фокусът на масажа набляга по-конкретно върху тях.  Причината за тези натрупвания могат да…

НАУЧЕТЕ ОЩЕ

Класически масаж

Класическият масаж съчетава вскички ползи на масажа като настискът не е прекалено силен. Може да има общорелаксиращо действие, да се прилага при различни болки, отоци, сраствания, както и да се използва за възстановяване на физическото и психическото състояние.

НАУЧЕТЕ ОЩЕ

Реджуванс масаж

Реджуванс е напълно естествен, мануален метод за лицева терапия, който работи с физиологията на тялото, като подтиква структурите на лицето да възвърнат своята виталност. При него не се използват серуми, кремове или електрически уреди.

НАУЧЕТЕ ОЩЕ

Рейки терапия

Рейки е универсална енергия, която тече във всяко живо същество. По време на сеанс се отстраняват голяма част от блокажите, които сме натрупали в забързаното ежедневие…

НАУЧЕТЕ ОЩЕ

Иглотерапия

Лечението чрез иглотерапия възстановява нормалното протичане на енергията през цялото тяло и балансира всички процеси в него….

НАУЧЕТЕ ОЩЕ

Скенар терапия

Апаратът СКЕНАР (СамоКонтролируем Енерго Невро Адаптивен Регулатор) е малко, портативно, енергоикономично и преди всичко високо ефективно устройство…

НАУЧЕТЕ ОЩЕ

Тренировъчни и оздравителни фитнес режими

Включва кратък фитнес тест, съставен от редица специфични движения, чрез който може да се определи (ако има) наличието на мускулна дисфункция или изкривявания, както и определянето им.

НАУЧЕТЕ ОЩЕ

Удaрно – вълнова терапия

Удърно – вълновата терапия (shock wave therapy) представлява звукови
вълни с голямо налягане и кратка продължителност.

НАУЧЕТЕ ОЩЕ

ТЕТАХИЙЛИНГ СЕСИЯ

ТетаХийлинг сесията е процес, при който се издирват и откриват негативни подсъзнателни убеждения, създаващи трудности, стрес и негативни преживявания в живота на човека…

НАУЧЕТЕ ОЩЕ

МЕТАФИЗИЧНА АНАТОМИЯ – МАТ СЕСИЯ

Метафизична Анатомия – МАТ сесията е процес за работа с травмите, който Ви припомня как да се свържете отново със собствените си изцелителни способности…

НАУЧЕТЕ ОЩЕ

Интервални тренировки за цяло тяло в домашни условия.

Подходящи както за напълно начинаещи, така и за напреднали.

Тренирате в комфорта на вашия дом с личен инструктор, който ви следи в реално време.

НАУЧЕТЕ ОЩЕ

За по-добро здраве

В Медицински Център Качествен Живот се изготвят програми и за хора, които не са боледували от сериозни заболявания. Тук целта е постигане на по-добро здраве, предпазване от заболявания и достигане на дълголетие. Всички терапии се извършват от висококвалифицирани специалисти.

Ефектът от приложението на програмите

– Намаляване на стреса.

– Повишаване на физическата работоспособност.

– Подобряване на работата на имунната система.

– Подобряване на работата на нервната система.

– Висок жизнен тонус

Посетете ни

Използвайте формата за записване или се обадете на някои от нашите телефони, за да си запазите час за съответната услуга. Очаквайте отговор от нас в най-кратки срокове.

Запазете си час

Заповядайте в удобно за Вас време

Работно време:
Понеделник 09:00 – 17:00 ч.
Сряда 09:00 – 17:00 ч.
Петък  09:00 – 17:00 ч.

Вторник 12:00 – 19:30 ч.
Четвъртък  12:00 – 19:30 ч.

Свържете се с нас

Тел. +359878941010